Video

Νίκος Κουρκούλης: Στην Κέλλυ αγαπώ τα… οπίσθιά της (vid)

Νίκος Κουρκούλης: Στην Κέλλυ αγαπώ τα… οπίσθιά της (vid)
Ο Νίκος Κουρκούλης είναι καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μιλάει για τη ζωή του στην Αυστραλία και τις δυσκολίες που συνάντησε εκεί, την επιστροφή του στην Ελλάδα και τα νυχτερινά μαγαζιά και απαντά αν ο γάμος του έχει περάσει ποτέ κρίση. Αποκαλύπτει επίσης πιο είναι το αγαπημένο του σημείο στο κορμί της Κέλλυς.

Ο Νίκος Κουρκούλης σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, απόψε στην εκπομπή “AfterDark”. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μιλάει για τη ζωή του στην Αυστραλία και τις δυσκολίες που συνάντησε εκεί, την επιστροφή του στην Ελλάδα και τα νυχτερινά μαγαζιά και απαντά αν ο γάμος του έχει περάσει ποτέ κρίση. Στο Εξομολογητήριο, είναι απολαυστικός και απαντά σε όλα: υπάρχει κάτι που παρακολουθεί στο ίντερντετ και ντρέπεται γι’ αυτό; Ποιο τραγούδι απέρριψε και έπειτα το μετάνιωσε γιατί έγινε μεγάλη επιτυχία; Ποιο είναι το αγαπημένο του σημείο στο κορμί της Κέλλυς και πολλά ακόμη.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρκούλης αποκαλύπτει: «Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε ένα μειονέκτημα, δεν μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα και την εμπόδισε αυτό να δημιουργήσει νέες σχέσεις γιατί δεν μπορούσε να εκφραστεί. Η γυναίκα μου παθαίνει αυτό το πράγμα, όταν δεν μπορεί να μιλήσει εγκλωβίζεται. Είπαμε ότι και τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, πρέπει να δουν την Ελλάδα».

«Περάσαμε και δύσκολα. Η Αυστραλία ήταν μεγάλη δοκιμασία για μας, το να αντέξεις μία περίοδο. Όταν ζεις αυτό το κομμάτι το δύσκολο, όποιο και αν είναι, δεν το αντιλαμβάνεσαι. Όταν αποστασιοποιηθείς λίγο και το δεις με ένα τρίτο βλέμμα πιο καθαρά, αρχίζεις και αλλάζεις και αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος προσπαθείς επί τούτου να κάνεις το καλύτερο. Αυτό σημαίνει αληθινή αγάπη. Είναι γνωστό ότι μας χωρίζουν και μας κρεμάνε συνέχεια και είναι λίγο κουραστικό κι ανόητο.

Το αγαπημένο μου σημείο πάνω στην Κέλλυ Κελεκίδου είναι τα οπίσθιά της»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments