Video

Survivor: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη και τα κλάματα της Δαλάκα

Survivor: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη και τα κλάματα της Δαλάκα
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το σημερινό έπαθλο του Survivor, το οποίο όμως έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι παίκτες του Survivor αγωνίστηκαν για ένα πολύ μεγάλο έπαθλο στο σημερινό επεισόδιο. Κι αυτό γιατί η νικήτρια ομάδα θα κέρδιζε ένα ταξίδι στην Κούβα. Όπως είναι λογικό, η ανακοίνωση και μόνο του επάθλου έφερε μεγάλη χαρά και στις δύο ομάδες, οι οποίες πανηγύρισαν στο άκουσμα της.

Πολύ χαρούμενη ήταν και η Κατερίνα Δαλάκα, που ανυπομονούσε να αγωνιστεί, να κερδίσει και να ταξιδέψει με την ομάδα της στην Κούβα. Ο Σάκης Τανιμανίδης, όμως, την άφησε άφωνη με την ανακοίνωσή του και η ίδια ξέσπασε σε κλάματα. Όπως την ενημέρωσε ο παρουσιαστής του Survivor, η ίδια δεν μπορεί να ταξιδέψει σε περίπτωση νίκης της μαύρης ομάδας. Κι αυτό γιατί ο διαβατήριό της λήγει πολύ σύντομα.

«Για να ταξιδέψεις στην Κούβα χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι τη λήξη του διαβατηρίου σου. Εσένα λήγει σε λιγότερο από έξι μήνες γι’ αυτό και δεν μπορείς να ταξιδέψεις εκεί, δεν θα σε δεχτούν στα σύνορα», της αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη και τα δάκρυα της Κατερίνας Δαλάκα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments