Video

Survivor spoiler διαρροή (10/6/19): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο (vid)

Survivor spoiler διαρροή (10/6/19): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο (vid)
Survivor spoiler διαρροή (10/6/19): Μεγάλη η μάχη, αλλά μία ομάδα θα επικρατήσει και θα πάρει το σούπερ έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler διαρροή (10/6/19): Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, τόσο πιο “θελκτικά” θα γίνονται και τα έπαθλα. Όπως θα συμβεί και στο αποψινό επεισόδιο, εκεί όπου η μαύρη και η άσπρη ομάδα θα παλέψουν σκληρά για να κερδίσουν και να κατακτήσουν το μεγάλο “δώρο”. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε έναν από τους πιο απαιτητικούς στίβους μάχης. Τα εμπόδια είναι πολλά, ενώ το νερό και ο στόχος  δυσκολεύει αρκετούς παίκτες!

Survivor spoiler διαρροή (10/6/19): Το μεγάλο αποψινό έπαθλο

Ο δύσκολος στίβος μάχης και τα πολλά εμπόδια, έχουν ευτυχή κατάληξη για τους νικητές. Όσοι κοπιάσουν θα… φύγουν προσωρινά από τον Άγιο Δομίνικο και θα επισκεφθούν τη μαγευτική Κούβα! Το θέλγητρο για τις δύο ομάδες είναι τεράστιο και όπως θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο, ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να επισκεφθεί το νησί.

Survivor spoiler διαρροή (10/6/19): Αυτή η ομάδα θα πάει στην Κούβα

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας τον οποίο μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα κατάφερε να κερδίσει η άσπρη ομάδα με σκορ 10-8. Η μαύρη ομάδα βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσει στο Συμβούλιο του Νησιού δύο παίκτες ως υποψήφιους για αποχώρηση.

https://www.facebook.com/skaitv.gr/videos/414269112502073/UzpfSTM1NTg0Mzg5ODEwOTUxNDo4NzA5MDg3NDk5MzYzNTc/

Η μαύρη ομάδα έχει πεισμώσει για να κάνει την ανατροπή, έπειτα από το αποτέλεσμα του επεισοδίου της Κυριακής. Το πείσμα αυτό, φαίνεται ότι θα της βγει σε καλό, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα, που θα οδηγήσει στην Κούβα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments