Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα, αν υπάρχουν, με Σλούκα

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα, αν υπάρχουν, με Σλούκα
Ο Ολυμπιακός επιθυμεί τον επαναπατρισμό του Κώστα Σλούκα, αλλά το deal είναι πολύ δύσκολο, έως απίθανο να συμβεί.

Είναι δεδομένο εδώ και καιρό ότι ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα. Γι΄αυτό άλλωστε και του κατέθεσε πρόταση για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές στα 4.8 εκατομμύρια ευρώ. Ο Έλληνας γκαρντ δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε και την ερχόμενη σεζόν. Κι αυτό γιατί τα οικονομικά προβλήματα στην τούρκικη ομάδα είναι σημαντικά και ενδέχεται να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες.

Πάντως, το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «ερυθρόλευκους» δεν πρέπει να θεωρείται και βέβαιο. Βλέπετε, ο Σλούκας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων συλλόγων με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Sportime», αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος που η περίπτωση του δυσκολεύει. Κι αυτό γιατί ήδη υπάρχει χάσμα στο οικονομικό και η πλευρά του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να ανέβει περισσότερο χρηματικά.

«Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Έλληνα γκαρντ από τη Φενέρμπαχτσε είναι υπαρκτό. Τα οικονομικά προβλήματα στους Τούρκους είναι σημαντικά και γι’ αυτό είναι πιθανό να φύγουν αρκετοί. Δεν ξέρουμε άλλωστε αν θα παραμείνει εκεί και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τόσο ο Σέρβος τεχνικός, όσο και άλλοι παίκτες σκέφτονται την αποχώρηση. Ο Σλούκας συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα επιστρέψει στους Πειραιώτες. Στη μάχη της απόκτησής του έχουν μπει και άλλες ομάδες οι οποίες μπορούν να προσφέρουν περισσότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αναφρόμαστε φυσικά στο οικονομικό σκέλος. Εκτός αυτού, όμως, ο Ολυμπιακός έχει άλλες προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σε ότι αφπρά το που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και όχι μόνο. Πρώτα θα ασχοληθεί με αυτές και στη συνέχεια με οτιδήποτε άλλο.

Ολυμπιακός – Σλούκας: Περί απόστασης…

Απόσταση στο οικονομικό είναι δεδομένο πως θα υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν είναι καινούργιο ούτε για τον ίδιο τον Ελληνα γκαρντ. Ξέρει από πρώτο χέρι μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Πειραιά σε ότι αφορά τα χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να αλλάξει λογική σε αυτό το κομμάτι γάμος πολύ δύσκολα θα γίνει.

Από την αρχή, για να πούμε την αλήθεια, ίσως δεν έπρεπε να ανέβει τόσο «ψηλά» το θέμα Σλούκα. Στο Sportime αυτό δε συνέβη. Το πιθανότερο είναι να περιμένει τις αλλαγές στη μεταγραφική αγορά ο Σλούκας πριν αποφασίσει. Ένα ντόμινο αλλαγών εξάλλου, μπορεί να τον φέρει πρώτο βιολί σε top σύλλογο», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments