Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θα… παλέψει για Καρίγιο

Ολυμπιακός: Θα… παλέψει για Καρίγιο
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση για την απόκτηση ενός σπουδαίου επιθετικού. Τι συμβαίνει με Καρίγιο, τι ισχύει με τον Μπεργκ.

Ο Ολυμπιακός «κυνηγά» και την υπόθεση του Γκίντο Καρίγιο, με τα ΜΜΕ από Αργεντινή και Ισπανία να αναφέρουν, ότι τον διεκδικεί μαζί με την Μπόκα Τζούνιορς. Μια υπόθεση που επίσης έχει δυσκολίες, όπως σχεδόν όλες οι περιπτώσεις επιθετικών τις οποίες εξετάζει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν παίκτη από το… πάνω ράφι, με αποτέλεσμα να χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και υπομονή.

Ο Καρίγιο, που ανήκει στη Σαουθάμπτον και είχε δοθεί δανεικός στη Λεγανές, μοιάζει να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους «ερυθρολεύκους». Αυτό που επιχειρούν στο λιμάνι, είναι να προχωρήσουν σε μια συμφωνία για δανεισμό του Αργεντίνου, πιστεύοντας πως με τη δική του έλευση θα κάνουν πιο δυνατή την επιθετική τους γραμμή.

Τα ρεπορτάζ από τις δύο χώρες αναφέρουν, ότι οι Πειραιώτες δίνουν «μάχη» για να τον κάνουν δικό τους, έχοντας ως αντίπαλο την Μπόκα Τζούνιορς, αν και το «Exclusivo» τονίζει, ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον παίκτη. Μένει να φανεί, ασφαλώς, κατά πόσο στέκουν αυτά τα δημοσιεύματα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, φαίνεται πως τελικά δε θα προχωρήσει. Η αναβλητικότητα του Σουηδού στην απάντησή του, σε συνδυασμό με τους ενδοιασμούς που έχει ο ίδιος λόγω του… παναθηναϊκού παρελθόντος του, αλλά και ο Ολυμπιακός μετά τη διετή του παρουσία σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό στα Εμιράτα, έχουν ουσιαστικά θέσει εκτός εικόνα τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μόνο αν ενεργοποιηθεί ξανά ο Μπεργκ, ίσως ακόμη ούτε σε αυτό το σενάριο, θα απασχολήσει ξανά τους «ερυθρόλευκους», που στρέφονται σε άλλες λύσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments