Αθλητισμός

Tesla: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσίασε στο Youtube το νέο του αυτοκίνητο (vid)

Tesla: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσίασε στο Youtube το νέο του αυτοκίνητο (vid)
Ο Έλληνας τενίστας είχε παραγγείλει εδώ και 4 μήνες το Tesla και η χαρά του δεν κρύβεται στο βίντεο που ανέβασε

To 2019 είναι σίγουρα η χρονιά του Στέφανου Τσιτσιπά, καθώς με τις επιδόσεις του στα τελευταία τουρνουά τένις έχει ανέβει στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης με συνολικά έσοδα 5,807,001 δολάρια. Μπορεί το τένις να είναι πλέον όλη η ζωή του Τσιτσιπά, αλλά δεν είναι η μοναδική του ασχολία.

Ο Έλληνας τενίστας έχει πάθος να δημιουργεί βιντεάκια -συνήθως από τα ταξίδια του- και να τα ανεβάζει στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube (Stefanos Tsitsipas). Το κανάλι του στη δημοφιλή πλατφόρμα από τον Σεπτέμβριο του 2014 έχει 156.510 συνδρομητές. Εκεί ανέβασε το τελευταίο του βίντεο με τίτλο «I’VE BEEN WAITING FOR THIS…», με αναφορά στο νέο του αυτοκίνητο.

Όμως δεν ήταν ένα απλό αυτοκίνητο, αλλά ένα Tesla. To νέο σούπερ αυτοκίνητο περίμενε τον Στέφανο Τσιτσιπά έξω από τις εγκαταστάσεις της Mouratoglou Tennis Academy, με τον Έλληνα τενίστα να κινηματογραφεί τα πάντα. Το είχε παραγγείλει εδώ και 4 μήνες και η χαρά του δεν κρύβεται στο βίντεο που ανέβασε.

Το αυτοκίνητο του Τσιτσιπά δεν είναι όμως για όλους. Στη Γαλλία η τιμή του Model S φτάνει τα 145.000 ευρώ, στην Ισπανία τα 156.400 ευρώ και στην Ιταλία τα 161.350 ευρώ.

Είναι σίγουρο όμως πως όταν μάθει να το οδηγεί και να το χειρίζεται, θα το ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο, ενώ αναμένεται να δούμε πολλά ακόμα βιντεάκια στο Youtube με το «Τζούλιους», όπως αποφάσισε να ονομάζει το νέο του αυτοκίνητο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments