Αυτοκίνητο

DS 3 Crossback: Ενισχύει τη γαλλική κουλτούρα για το αυτοκίνητο

DS 3 Crossback: Ενισχύει τη γαλλική κουλτούρα για το αυτοκίνητο
Το νέο DS 3 Crossback παρουσιάζει τη γαλλική φινέτσα σε όλο της το μεγαλείο.

Το νέο DS 3 Crossback ενισχύει τη γαλλική κουλτούρα για το αυτοκίνητο. O γαλλικός όμιλος PSA, στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει τα στοιχεία που έχει καθιερώσει η γαλλική κουλτούρα για το αυτοκίνητο σχετικά με την πολυτέλεια και την άνεση, δημιούργησε μία νέα μάρκα, την DS. Πρόκειται για μία εταιρεία, η οποία εκπροσωπεί τα πολυτελή μοντέλα του ομίλου.

Δανείζεται όλη την τεχνολογία της γαλλικής μάρκας Citroen και δίνει έμφαση στα premium στοιχεία. Το πιο καινούργιο μοντέλο της είναι το DS 3 Crossback, ένα πολυτελές SUV, μήκους 4,12 μ. Η γκάμα του χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, την Ice που περιλαμβάνει εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης( βενζίνης και ντίζελ) και την Electric, η οποία απαρτίζεται μόνο από αμιγώς ηλεκτρικές εκδοχές.

Σήμερα παρουσιάζεται στην Αθήνα η γκάμα Ice του DS 3 Crossback. Πρόκειται για ένα πολυτελές αυτοκίνητο που φέρει νέες τεχνολογίες. Βασίζεται στην καινούργια CMP του γκρουπ PSA και σχεδιάστηκε για να κινείται στο αστικό περιβάλλον καθώς και στον αυτοκινητόδρομο.

Διαβάστε Eπίσης

Mitsubishi: Γιορτάζει τα 10 χρόνια από την παρουσίαση του i-MiEV

ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδικές οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στον μήνα Μάιο

Περισσότερα