Καιρός

Καιρός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αθήνα – Ποτάμια οι δρόμοι (vids)

Καιρός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αθήνα – Ποτάμια οι δρόμοι (vids)
Καιρός: Πολλοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια ενώ η κίνηση των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας γίνεται με μειωμένη ταχύτητα.

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιουνίου 2019 στην Αττική, με αστραπές και κεραυνούς. Οι δρόμοι στα βόρεια προάστια μετατράπηκαν σε ποτάμια και η κίνηση στην Λεωφόρο Κηφισίας και στους υπόλοιπους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και μειωμένη ταχύτητα.

Βίντεο από την καταιγίδα στο Μαρούσι

Την ξαφνική αλλαγή του καιρού έπιασε απροετοίμαστους όσους περπατούσαν στους δρόμους. Πολίτες που βρίσκονται σε στάση λεωφορείου στο Μαρούσι, προτίμησαν να ανέβουν στο παγκάκι από το να βραχούν.

https://www.instagram.com/p/BykuxuIAmji

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Βάρκιζα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι. Συγκεκριμένα, επί μία ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το ρέμα στην Αγία Μαρίνα. Από την έντονη βροχόπτωση προέκυψαν μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία. Η ορμή των λασπόνερων ήταν τόσο δυνατή που παρασύρθηκε Ι.Χ. και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, έντονη αστάθεια θα επικρατήσει και την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ενώ το διήμερο Πέμπτη – Παρασκευή η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα και κυρίως στα βόρεια είναι πιθανό να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Αργά το βράδυ βροχές και καταιγίδες, ενδεχομένως ισχυρές, θα εκδηλωθούν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, επηρεάζοντας περιοχές της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης, της Πιερίας και της Ημαθίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments