Μedia

Survivor (11/6/19): Έγινε γνωστή η ημερομηνία του τελικού

Survivor (11/6/19): Έγινε γνωστή η ημερομηνία του τελικού
Survivor (11/6/19): Έγινε γνωστό το πότε θα ρίξει αυλαία το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Τι οδήγησε τον ΣΚΑΪ στη μεγάλη αλλαγή.

Survivor (11/6/19): Ολοένα και πλησιάζει προς το τέλος του το φετινό Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης πέρασε φέτος από… σαράντα κύματα, αδυνατώντας να βρει ξεκάθαρη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Μάλιστα, στα μισά του άλλαξε και το κόνσεπτ «Ελλάδα – Τουρκία». Πλέον, βαίνουμε προς τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα έρθει νωρίτερα του αναμενομένου.

Το Survivor θα ρίξει τίτλους τέλους νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αιτία για αυτή την απόφαση που πήρε ο ΣΚΑΪ είναι οι επερχόμενες Εθνικές Εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιουλίου. Το γεγονός ότι την τελευταία εβδομάδα θα κορυφωθεί η προεκλογική περίοδος σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο πραγματοποίησης ενός τηλεοπτικού debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, προκάλεσε πονοκέφαλο στους συντελεστές του reality επιβίωσης. Ο τελικός της 4ης Ιουλίου, λοιπόν, έμοιαζε με ρίσκο που κανείς δεν ήθελε να πάρει.

Έτσι, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε πως την Παρασκευή 28 Ιουνίου θα δούμε τον ημιτελικό του Survivor και δύο μέρες αργότερα, την Κυριακή 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Κάπως έτσι, θα ολοκληρωθεί ο κύκλος του ριάλιτι, το οποίο δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη των θεατών, χάνοντας τη μάχη από προγράμματα όπως το MasterChef.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments