Video

Ελλάδα – Αρμενία: «Εφιαλτικό» πρώτο μέρος για την Εθνική

Ελλάδα – Αρμενία: «Εφιαλτικό» πρώτο μέρος για την Εθνική
Ελλάδα - Αρμενία: Η Εθνική μας ομάδα έχει κάνει ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο και η Αρμενία προηγείται με 2-0.

Ελλάδα – Αρμενία: Όπως ακριβώς και με την Ιταλία έτσι και κόντρα στην Αρμενία, η Εθνική Ελλάδος έχει πραγματοποιήσει ένα «εφιαλτικό» πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει τραγική εικόνα και οι Αρμένιοι τον έχουν εκμεταλλευθεί πλήρως, παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Αρχικά, στο 8ο λεπτό, ο Καραμπετιάν βγήκε στην πλάτη του Σιόβα, ο Βλαχοδήμος δίστασε και δεν βγήκε σωστά με τον παίκτη των Αρμένιων να τον περνάει και να σκοράρει για το 1-0.

Τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο για την Εθνική μας ομάδα, καθώς εννιά λεπτά μετά το γκολ είδε και τον Χάρη Μαυρία να αποχωρεί από την αναμέτρηση. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έπαθε τράβηγμα και βγήκε εκτός αγώνα, με τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης να περνάει στη θέση του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, οι Αρμένιοι κατάφεραν να βρουν και δεύτερο γκολ στο ματς, στο 31′. Ο Γκαζαριάν πήρε την μπάλα στην περιοχή, «άδειασε» με υπέροχη ντρίμπλα τον Παπασταθόπουλο και έκανε το 2-0 για την Αρμενία. Πλέον η Ελλάδα καλείται να «ανέβει» ένα βουνό, βελτιώνοντας πλήρως την απόδοση της, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments