Video

Ελλάδα – Αρμενία: Ο Ζέκα μειώνει και η Εθνική ελπίζει

Ελλάδα – Αρμενία: Ο Ζέκα μειώνει και η Εθνική ελπίζει
Ελλάδα - Αρμενία: Ο Κάρλος Ζέκα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και μείωσε σε 2-1 στο 54', δίνοντας ελπίδα στην Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Αρμενία.

Ελλάδα – Αρμενία: Έδειξε… σφυγμό η Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020. Κι αυτό γιατί στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να μπει στο ματς μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

«Δράστης» ο… ασυνήθης ύποπτος Κάρλος Ζέκα. Ο 30χρονος μέσος, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να υποδεχθεί την πάσα του Κώστα Φορτούνη και με φαλτσαριστό πλασέ μείωσε σε 2-1, δίνοντας ελπίδα στην Εθνική μας ομάδα.

Θυμίζουμε ότι η Αρμενία είχε πάρει «κεφάλι» στο σκορ με 2-0 από το πρώτο κιόλας μέρος. Αρχικά, στο 8ο λεπτό, ο Καραμπετιάν βγήκε στην πλάτη του Σιόβα, ο Βλαχοδήμος δίστασε και δεν βγήκε σωστά με τον παίκτη των Αρμένιων να τον περνάει και να σκοράρει για το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όμως, οι Αρμένιοι κατάφεραν να βρουν και δεύτερο γκολ στο ματς, στο 31′. Ο Γκαζαριάν πήρε την μπάλα στην περιοχή, «άδειασε» με υπέροχη ντρίμπλα τον Παπασταθόπουλο και έκανε το 2-0 για την Αρμενία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments