Video

Η Επιστροφή: Τα πράγματα με τον Ορέστη χειροτερεύουν (vid)

Η Επιστροφή: Τα πράγματα με τον Ορέστη χειροτερεύουν (vid)
Η Επιστροφή θα καθηλώσει για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ο Ορέστης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο εισαγγελέας τον ξανακαλεί για την υπόθεση με τα φυτοφάρμακα και κρίνεται προφυλακιστέος με την δίκη να είναι προ των πυλών.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς “Η Επιστροφή” τα πράγματα με τον Ορέστη δείχνουν να χειροτερεύουν, όταν ο εισαγγελέας τον ξανακαλεί για την υπόθεση με τα φυτοφάρμακα και κρίνεται προφυλακιστέος με την δίκη να είναι προ των πυλών και τον Ζερβό να κρατάει έναν μεγάλο άσσο στο μανίκι του, γι’ αυτήν την υπόθεση. Κι ενώ η Έλενα με τον Πέτρο αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ο Παύλος αποφασίζει αν θα βρεθεί δίπλα ή απέναντι στην Αθηνά. Ένα θανάσιμο τροχαίο, θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω, στις ζωές όλων και τον Πέτρο πολύ κοντά στην αλήθεια για τον πραγματικό ένοχο των επιθέσεων.

Η Επιστροφή: Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο

Η Επιστροφή: Η υπόθεση

Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της. Η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη.

Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν.

Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους.

Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος; Ανατροπές που κόβουν την ανάσα και καταιγιστικές εξελίξεις στην καθημερινή σειρά μυστηρίου «Η Επιστροφή». Η σειρά είναι μια διασκευή της επιτυχημένης σειράς “El regreso de Lucas” των Telefe/ViacomInternational Inc. που σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments