Video

Ουκρανία: Το on air φιλί ποδοσφαιριστή σε ξανθιά ρεπόρτερ (vid)

Ουκρανία: Το on air φιλί ποδοσφαιριστή σε ξανθιά ρεπόρτερ (vid)
Ο Αλεξάντερ Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι, ενθουσιασμένος από το Ουκρανία - Σερβία 5-0, αποφάσισε να δώσει ένα φιλί σε ρεπόρτερ που του έπαιρνε συνέντευξη.

Η Ουκρανία συνέτριψε τη Σερβία για τα προκριματικά του EURO 2020 καθώς επικράτησε με 5-0 πριν από λίγες μέρες. Εκτός όμως από την εμφατική νίκη της Ουκρανίας, μετά το τέλος του αγώνα ξεχώρισε μία κίνηση του Αλεξάντερ Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Τρελαμένος από τη χαρά του για τη νίκη και την εικόνα της εθνικής του ομάδας, χαλάρωσε αρκετά την ώρα που έδινε συνέντευξη στην τηλεόραση, φτάνοντας στο σημείο να φιλήσει την πανέμορφη Ουκρανή ρεπόρτερ Βλάντα Σένταν.

Ο Ζιντσένκο, γνωστός τόσο από την παρουσία του και την καθιέρωσή του στους πρωταθλητές Αγγλίας, όσο και για τις φωτογραφίες του με αιθέριες υπάρξεις στο Instagram, χαμογέλασε πονηρά δευτερόλεπτα πριν δώσει το φιλί.

Τελικά αποφάσισε σε ζωντανή μετάδοση να κάνει… πέσιμο στην ομολογουμένως πανέμορφη ρεπόρτερ και να της δώσει ένα φιλί. Εκείνη δεν απομακρύνθηκε, αλλά στη συνέχεια έβαλε ένα ντοσιέ στο πρόσωπό της και έδειχνε να ντρέπεται, την ώρα που οι παρουσιαστές στο στούντιο το σχολίαζαν γελώντας.

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments