Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προτείνει νέο συμβόλαιο σε Βουγιούκα

Παναθηναϊκός: Προτείνει νέο συμβόλαιο σε Βουγιούκα
Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θα προτείνει στον Ίαν Βουγιούκα επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα για τους τελικούς της Basket League. Οι Πράσινοι θέλουν νίκη για να κάνουν το 2-0 και να αγκαλιάσουν ακόμα ένα πρωτάθλημα. Όμως στον Παναθηναϊκό ασχολούνται από τώρα και για τη νέα χρονιά, με τις ανανεώσεις παικτών και κυρίως του Ρικ Πιτίνο να είναι στο προσκήνιο.

Στο θέμα του προπονητή, ο Ρικ Πιτίνο έχει αρκετές πιθανότητες να μείνει στο ΟΑΚΑ, κάτι που θα ξεκαθαριστεί την ερχόμενη εβδομάδα και μετά από νέα συνάντηση, που θα έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες. Η παραμονή των Ντεσόν Τόμας και Ίαν Βουγιούκα είναι σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός θα προτείνει στον Ίαν Βουγιούκα επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο. Αναλυτικά το tweet αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προσφέρει μονοετές συμβόλαιο ανανέωσης στον ψηλό του, Ιαν Βουγιούκα».

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments