Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές περνάνε από τον Γιώργο Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφές περνάνε από τον Γιώργο Σαββίδη
Ο Γιώργος Σαββίδης έχει πλέον λάβει ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, με τη μεταγραφή του Γιώργου Τζοβάρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας να το αποδεικνύει

Ολοένα και πιο ενεργός έχει γίνει πλέον ο ρόλος του Γιώργου Σαββίδη στις μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ. Ο γιος του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν αυτός μάλιστα που έκανε τις συζητήσεις για τη μεταγραφή του Γιώργου Τζοβάρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Γιώργος Σαββίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Metrosport», συνομίλησε απευθείας με τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της σλοβακικής ομάδας, Ιβάν Κμότρικ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αυτό έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο υιός Σαββίδης, αρχίζει πλέον να αναλαμβάνει έναν ισχυρό ρόλο στα μεταγραφικά της ομάδας.

«Είναι πάντα καλό να ψάχνουμε τις λεπτομέρειες πίσω από κάθε είδηση. Και στην συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη μεταγραφή του Γιώργου Τζοβάρα, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο στοιχείο.

Η απευθείας επικοινωνία του Γιώργου Σαββίδη με τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της σλοβακικής ομάδας, Ιβάν Κμότρικ. Οι δυο τους έκαναν τις τελικές συζητήσεις και αυτό το γεγονός από μόνο του πιστοποιεί τον άκρως ενεργό ρόλο που έχει πλέον στα μεταγραφικά ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη.

Μπορεί κανείς να επικαλεστεί κι άλλες ιστορίες, Να αναφερθεί σε διάφορα ποσταρίσματα που έκανε ο υιός Σαββίδης στο instagram και αποκάλυπταν ή διέγραφαν μεταγραφικούς στόχους, όμως, πλέον, φαίνεται ότι πλέον έχει αναλάβει και μεγάλο μέρος των αποφάσεων. Είναι η σταδιακή του εξέλιξη σε παράγοντα πρώτης γραμμής και απόδειξη της συνέχειας που θέλει να έχει η εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ ο πατέρας του.

Φυσικά, δίπλα του υπάρχουν πολύτιμοι συνεργάτες όπως η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Μάριο Μπράνκο και το τμήμα σκάουτινγκ, αλλά ενίοτε και ο Μάκης Γκαγκάτσης που ασχολείται κυρίως με τα “κυβερνητικά”, πλέον όμως είναι σαφές ότι ο Γιώργος Σαββίδης αποτελεί ένα πολύ ισχυρό, ίσως τον ισχυρότερο, πόλο στα μεταγραφικά του Δικεφάλου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments