Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Υπογράφει νέο τετραετές συμβόλαιο ο Λάμπρου

ΠΑΟΚ: Υπογράφει νέο τετραετές συμβόλαιο ο Λάμπρου
Προς συμφωνία για νέο συμβόλαιο οδεύουν ΠΑΟΚ και Λάζαρος Λάμπρου, μετά τη συνάντηση που έγινε με τον ατζέντη του.

Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει απόφαση να ποντάρουν στον Λάζαρο Λάμπρου και θέλουν να επενδύσει αγωνιστικά πάνω του τη νέα σεζόν αλλά και στα επόμενα χρόνια, μετά το πετυχημένο “αγροτικό” σε Πανιώνιο και Φορτούνα Σιτάρντ. Αυτό ήταν το μήνυμα που μετέφερε στον νεαρό επιθετικό ο ατζέντη του, Τάσου Παπαδόπουλου, μετά την συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (11/6) και έφερε τις δύο πλευρές μία ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, ΠΑΟΚ και Λάζαρος Λάμπρου έβαλαν τις βάσεις για ένα νέο τετραετές συμβόλαιο που θα “δέσει” τον 21χρονο επιθετικό στην Τούμπα (με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους και για τον ίδιο), αφού συμφώνησαν στα περισσότερα και βασικά σημεία της επέκτασης συνεργασίας τους και απομένει η οριστική συμφωνία σε λίγα ακόμη.

Ένα από τα ζητήματα που η οριστική απόφαση θα παρθεί εντός των επόμενων ημερών είναι αυτό της μορφής που θα έχει η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο, που θα δεσμεύει τον παίκτη. Ο ΠΑΟΚ αρχικά ήθελε να βάλει ένα ποσό μεγαλύτερο ακόμη και από τα 10 εκατ. ευρώ, στη συνέχεια όμως έγιναν συζητήσεις για μία διαφορετικού τύπου συμφωνία που θα εγγυάται σε κάθε περίπτωση ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του παίκτη στο διάστημα της συνεργασίας τους.

ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα για Εζέκιελ Πόνσε

Ο Εζεκιέλ Πόνσε αποχώρησε από την ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως η Ένωση έκανε προσπάθεια για να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή που θέλει να βρει ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα να αγωνιστεί.

Πλέον ο Αργεντινός αποτελεί παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους», όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime και η στήλη «Agent Greek», η ΑΕΚ δεν ήταν η ομάδα που ήθελε τον Εζεκιέλ Πόνσε στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ρώτησε αρχικά για τον παίκτη, ωστόσο δεν θέλησε να προχωρήσει παρακάτω την υπόθεση του. Αυτός όπως που ασχολήθηκε περισσότερο ήταν ο ΠΑΟΚ και μάλιστα από πολύ… νωρίς. Ωστόσο ο Αργεντινός έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του.

Θέλει να… ψαχτεί προκειμένου να επιστρέψει ξανά στο κορυφαίο επίπεδο, αφού πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αν τα πράγματα στα σχέδια του δεν πάνε καλά, τότε σίγουρα το μυαλό του θα είναι στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ φυσικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments