Καιρός

Αρναούτογλου προβλέψεις: Ανατροπή στον καιρό μέχρι και του Αγίου Πνεύματος

Αρναούτογλου προβλέψεις: Ανατροπή στον καιρό μέχρι και του Αγίου Πνεύματος
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι το σκηνικό του καιρού αλλάζει ξανά τις επόμενες ημέρες μέχρι και το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος

Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού μέχρι και του Αγίου Πνεύματος, προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Από το βράδυ της Τετάρτης θα αρχίζουν να υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες σε όλη τη χώρα. Την Πέμπτη από τις πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Ο καιρός θα είναι αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με μικρή πιθανότητα τοπικών καταιγίδων, κυρίως στα ορεινά της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν πνέουν βορειοδυτικά έντασης 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα δυτικά της Κρήτης αναμένονται να φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα εκτοξευθεί και θα αγγίξει ακόμα και τους 37 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, ενώ από το Σάββατο ξανακάνουν την εμφάνισή τους μικρές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Γενικά ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα είναι καλοκαιρινός με υψηλές θερμοκρασίες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments