Μedia

Survivor: Ονειρεμένο ταξίδι στην Κούβα για την άσπρη ομάδα (vid)

Survivor: Ονειρεμένο ταξίδι στην Κούβα για την άσπρη ομάδα (vid)
Άφησαν το Survivor και έκαναν τη βόλτα τους στην Κούβα οι "άσπροι" που απόλαυσαν όσο τίποτα το έπαθλο τους.

Όσο πλησιάζει προς το τέλος, το Survivor αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας στους παίκτες, δίνοντας τους περισσότερα κίνητρα για να διακριθούν. Όπως συνέβη με το έπαθλο που οδήγησε τη νικήτρια ομάδα σε ένα ταξίδι ζωής στην Κούβα. Οι άσπροι, συνέχισαν το εξαιρετικό σερί τους κερδίζοντας τους “μαύρους” και μετέβησαν στο νησί, περνώντας καταπληκτικά, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω.

Η άσπρη ομάδα ξεναγήθηκε στους δρόμους της πρωτεύουσας της Κούβας, Αβάνα, βλέποντας τα μνημεία και τα μουσεία που ανοικοδομήθηκαν στην εποχή του Φιντέλ Κάστρο και του Τσε Γκεβάρα. Οι παίκτες είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα όσα παρατηρούσαν, καθώς ένα τέτοιο ταξίδι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί συχνά, τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους Τούρκους.

Πίσω στον Άγιο Δομίνικο, η μαύρη ομάδα τα έβαζε με την τύχη της, καθώς έχασε μια σημαντική ευκαιρία, ενώ παράλληλα είδε τους αντιπάλους της να επικρατούν για ακόμη μια φορά. Δεν έλειψαν μάλιστα και τα κλάματα, με την Κατερίνα Δαλάκα να αδυνατεί να συγκρατεί τα δάκρυά της, όταν της ανακοινώθηκε πως και στην περίπτωση που η ομάδα της κέρδιζε στο αγώνισμα επάθλου, εκείνη δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει.

Το Survivor πήγε Κούβα

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/874084502942298/?__xts__[0]=68.ARAoKhTFc0l_uj_XuZBPSqk-6vty1zW4ATatic9owzR49wTRTeVAwawSBAIr39ajX99g9lfoZA3h7KyM4VzdUiHiBblLJ3Mh37oNo9L6v6nLUaaGbHQkhQMUqkwyqFId9spdyi-GS5ZK8ueEUTscp0LBtlM0YXpjQ6jAD0jYs0tlrMiX07AmiQuZc4yUnrCBqxQY8wOg5ScyE0-3TBq02CfgtZ_ZoGaXT0pNxdNj_tbb8G9976OLJw18iUu2qJ-DltfLO8ltOlVazE54Q0-qDVD8EDCbTbN2uXzJr3R-AaakwnEJj13P0mWoQvzcRTJJjBScxjrC7ytc3zuC0ZLMssPBXOeXcPmBJQk&__tn__=-R

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments