Video

Εθνική Ελλάδας: Σαν σήμερα εμφανίστηκε “το πειρατικό” απέναντι στην Πορτογαλία (vid)

Εθνική Ελλάδας: Σαν σήμερα εμφανίστηκε “το πειρατικό” απέναντι στην Πορτογαλία (vid)
Η Εθνικής Ελλάδας περνάει δύσκολες μέρες, όπως πριν από 15 χρόνια ξεκινούσε το έπος στο EURO 2004 με τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Πορτογαλία.

To Euro 2004 ξεκινάει με ένα… μπαμ! Δεκαπέντε χρόνια πριν, η Εθνικής Ελλάδας ξεκινούσε να… στενάζει στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Η διοργανώτρια Πορτογαλία γνωρίζει την ήττα από την Ελλάδα, με 2-1, στον εναρκτήριο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο «Ντραγκάο» του Πόρτο.

Τα γκολ της «γαλανόλευκης» σημείωσαν οι Καραγκούνης (6’) και Μπασινάς (51’) με πέναλτι. Ενώ για τους Πορτογάλους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτό ήταν και το ξεκίνημα της Εθνικής, στον δρόμο για την κατάκτηση του Euro 2004, κατά διαβολική σύμπτωση ξανά κόντρα στην Πορτογαλία. Πορτογαλία-Ελλάδα 1-2 και το όνειρο για την ομάδα του Γερμανού που έγινε δικός μας, του Ότο Ρεχάγκελ μόλις είχε ξεκινήσει! Ακριβώς σαν σήμερα, πριν από δεκαπέντε χρόνια…

Δεκαπέντε χρόνια μετά, η Εθνική ομάδα δε θυμίζει σε τίποτα εκείνες τις υπέροχες μέρες.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Λουίς Φελίπε Σκολάρι): Ρικάρντο, Αντράντε , Κόουτο, Φερέιρα, Ρούι Ζόρζε, Κοστίνια (65΄ Νούνο Γκόμεζ), Μανίς, Ρούι Κόστα (46΄ Ρονάλντο), Φίγκο, Σιμάο (46΄Ντέκο), Παουλέτα.

ΕΛΛΑΔΑ (Οτο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος (67΄ Νικολαϊδης), Χαριστέας (74΄ Λάκης), Φύσσας, Βρύζας, Καψής, Καραγκούνης (46΄ Κατσουράνης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments