Video

Survivor: Ένταση και διαφωνίες στους ηττημένους

Survivor: Ένταση και διαφωνίες στους ηττημένους
Γεμάτο ένταση ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες της ηττημένης ομάδας να αλληλοεκτοξεύουν κατηγορίες.

Όσο το Survivor πλησιάζει στο τέλος του, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τον Εμρέ να βρίσκεται στο στόχαστρο της ηττημένης ομάδας. Οι παίκτες υποστηρίζουν πως εκείνος ευθύνεται για την ήττα της ομάδας, ενώ εκείνος αισθάνεται ότι αδικείται. «Είμαι ο μόνος που κάνει λάθη. Όλοι είναι άριστοι. Όλοι πήραν όλους τους πόντους. Εκτός από εμένα, κανένας άλλος δεν έχασε πόντο. Αφήστε τα αυτά. Σχεδόν όλοι έχασαν από δύο πόντους», λέει στην κάμερα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναγιώτης φαίνεται να μην μπορεί να ξεπεράσει την ήττα και ξεσπά στον συμπαίκτη του. «Άλλο να χάνεις έναν πόντο επειδή ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα και άλλο να πηγαίνεις στον τελικό στόχο και να μην ξέρεις πώς πρέπει να κάτσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες είναι πεσμένοι ψυχολογικά, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Survivor 3 ολοκληρώνεται και τα έπαθλα είναι μεγάλα. Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Εμρέ το πρόβλημα, μιας και πολλοί έχουν «θέμα» με τον Μπορά. Ο Τούρκος παίκτης κάθε φορά που ένας αντίπαλος αγωνίζεται, φωνάζει για να του ρίξει το ηθικό και να χάσει.

Στο exclusive τρέιλερ του Survivor που δημοσιεύτηκε στο Youtube του ΣΚΑΙ, εκτός από τα «πυρά» που εκτοξεύονται, υπάρχει και η άλλη πλευρά: Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας που απολαμβάνουν το ταξίδι τους στην Κούβα, το οποίο έκανε την Κατερίνα Δαλάκα να στεναχωρηθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments