Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται του Ζεράλδες

ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται του Ζεράλδες
Η ΑΕΚ τα βρήκε με Ζεράλδες και Σπόρτινγκ και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα.

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες ήταν ο εκλεκτός του Μιγκέλ Καρντόσο για τη μεσαία γραμμή και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι παίκτης της ΑΕΚ. Η Ένωση τα έχει βρει με τον παίκτη αλλά και με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μένουν τα τυπικά για να έρθει στην Αθήνα και να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Ζεράλδες αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός για έναν χρόνο από τους Πορτογάλους ενώ θα υπάρχει και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι. Η επισημοποίηση της μεταγραφής πάντως θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ζεράλδες θα συναντήσει και πάλι τον Μιγκέλ Καρντόσο, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει με επιτυχία και στη Ρίο Άβε. Μάλιστα, ο Πορτογάλος ήταν ο κινητήριος μοχλός εκείνης της ομάδας, που κατάφερε να βγει πέμπτη στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει τον Ζεράλδες για να τον χρησιμοποιήσει σε θέση επιθετικού χαφ και επί της ουσίας να είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού της νέας ΑΕΚ. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Μάνταλο, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Πορτογάλο.

Είναι ένα ζήτημα που θα κληθεί να λύσει ο Καρντόσο, προκειμένου να χωρέσει και τους δύο ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, μιας και ο Μάνταλος είναι ο αρχηγός και ηγέτης της Ένωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments