Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο ο Ντάβιντσον

Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο ο Ντάβιντσον
Ο Ολυμπιακός έχει βάλει και πάλι στη λίστα του τον Βραζιλιάνο Ντάβιντσον, για τον οποίο έχει εισηγηθεί ο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα για τη μεταγραφική του ενίσχυση και μια από τις θέσεις που έχει σε προτεραιότητα είναι αυτή του εξτρέμ. Πρόσφατα άνθρωποι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην Πορτογαλία για μεταγραφικά ζητήματα και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ένας από τους παίκτες για τον οποίο είχαν επαφές, ήταν ο Ντάβιντσον της Γκιμαραές, τον οποίο έχει εισηγηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν όπου κατέγραψε 39 συμμετοχές με 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και θεωρείται από τους καλύτερους εξτρέμ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, δεν είναι ο μόνος όμως που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» χωρίς να έχουν γίνει γνωστά παραπάνω στοιχεία για τους άλλους στόχους.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θεωρείται από τους καλύτερους εξτρέμ στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα. Υπάρχει, ωστόσο, και άλλος παίκτης που φέρεται να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και δεν έχουν διαρρεύσει τα στοιχεία του. Ο ένας φαίνεται πως είναι ο Ιβάν Καρβάλιο και ο Χέλτερ Κόστα της Γουλβς που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments