Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τελειώνει θετικά του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τελειώνει θετικά του Φορτούνη
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από το να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τη δημιουργία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Εκτός από τους μεταγραφικούς στόχους που έχει υποδείξει, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του βασικού κορμού της περσινής χρονιάς. Πρώτος και καλύτερος είναι ο Κώστας Φορτούνης. Δεν είναι μυστικό ότι ο αρχηγός της ομάδας είναι ένας από τους ποιοτικότερους αν όχι ο ποιοτικότερος στην Super League. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι έχει την ωριμότητα να παίξει σε καλή ομάδα του εξωτερικού.

Ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτή την άποψη και τους τελευταίους μήνες μιλάει με την ομάδα του Πειραιά για νέο συμβόλαιο. Αυτό που τον δεσμεύει τώρα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και θα πρέπει να πάρει μια απόφαση άμεσα προκειμένου να ξέρει και ο Ολυμπιακός τι θα κάνει με την περίπτωση του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι θετικό.

Προς παραμονή ο Φορτούνης

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον διεθνή Θεσσαλό μέσο έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και μέσα στις προσεχείς ημέρες ή και ώρες θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου να επέλθει συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μία πολύ σημαντική προσφορά στον παίκτη και το μόνο που απομένει είναι η οριστική του απάντηση. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν κάποιες διαφορές που έχουν να κάνουν με το οικονομικό και τις αποδοχές του παίκτη, ωστόσο οι ιθύνοντες των Πειραιωτών εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι αυτές θα ξεπεραστούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments