Αθλητισμός

Ζοσουέ: Τον θέλουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός (vid)

Ζοσουέ: Τον θέλουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός (vid)
Πορτογαλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Καρντόσο και Μαρτίνς για τον Ζοσουέ της Ακίσασπορ.

Το 28χρονο Πορτογάλο μέσο της Ακίσασπορ, Ζοσουέ, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ojogo στην Πορτογαλία. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μιγκέλ Καρντόσο και ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρουν τον πρώην παίκτη της Πόρτο και τον θέλουν στις ομάδες τους.

Ο Ζοσουέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στον άξονα είτε ως 8άρι, είτε ως 10αρι ενώ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα πλάγια. Τη φετινή σεζόν με την Ακίσασπορ μέτρησε 29 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και άλλες τόσες ασίστ. Στο παρελθόν ο Ζοσουέ έχει φορέσει τη φανέλα της Πόρτο, από τις ακαδημίες της οποίες προήλθε, ενώ στη συνέχεια έπαιξε δανεικός σε Μπράγκα, Μπούρσασπορ και Γαλατάσαραϊ.

Τα τελευταία δύο χρόνια συνέχισε στην Τουρκία αγωνιζόμενος με τις Οσμανλίσπορ και Ακίσασπορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετράει και τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας.

Ο παίκτης πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Τουρκίας καθώς υπήρχε σχετικός όρος σε περίπτωση υποβιβασμού της, όπως και συνέβη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments