Διεθνή

Serial killer στην Κύπρο: Σήμερα η κηδεία των δύο πρώτων θυμάτων του «Ορέστη»

Serial killer στην Κύπρο: Σήμερα η κηδεία των δύο πρώτων θυμάτων του «Ορέστη»
Δημοσία δαπάνη γίνεται η κηδεία των δύο πρώτων θυμάτων του Serial Killer στην Κύπρο σήμερα. Πρόκειται για την 36χρονη Φλορεντίνα Λιβια Μπουνέα και την 8χρονης κόρη της.

Κηδεύονται αυτή την ώρα δημοσία δαπάνη τα δύο πρώτα θύματα του serial killer στην Κύπρο. Πρόκειται για τη 36χρονη Φλορεντίνα Λιβια Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Ελενα Ναταλία Μπουνέα.

Μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί στο σπίτι τους από τον 35χρονο αξιωματικό, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τα πτώματα τους σε δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες και αφού τις έδεσε με πλάκες τσιμέντου τις πέταξε στη Κόκκινη Λίμνη όπου και βρέθηκαν πριν λίγες μέρες.

Όταν το 2016 δηλώθηκε η εξαφάνιση τους, η αστυνομία αποφάνθηκε ότι μάλλον είχαν φύγει στα κατεχόμενα, παρά το γεγονός ότι το σπίτι που διέμεναν ήταν αναστατωμένο και όλα τα προσωπικά τους είδη βρισκόντουσαν στη θέση τους. Σήμερα στο χωριό Αρεδιού τελείται η κηδεία τους. Η οικογένεια των θυμάτων έχει καταχωρήσει αγωγή κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας και απαιτεί αποζημιώσεις πέραν του ενός εκ. ευρώ.

Παρόντες στο τελευταίο αντίο ήταν οι άντρες της Πυροσβεστικής και της Brasal, οι άνθρωποι που νυχτοξημερώθηκαν προκειμένου να τις εντοπίσουν. Στον ιερό ναό του Αγ.Γεωργίου έφθασαν νωρίς το απόγευμα εξάλλου για να παραβρεθούν στην κηδεία ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας, ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης καθώς και ο πρέσβης της Ρουμανίας. Λιγοστοί συγγενείς και φίλοι, αλλά και απλός κόσμος, λέει αυτή την ώρα το ύστατο χαίρε σε δυο ψυχές, θύματα ενός καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Το παρών τους έδωσαν και άνθρωποι του πολιτικού χώρου του τόπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments