Μedia

Survivor spoiler διαρροή (13/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο (vid)

Survivor spoiler διαρροή (13/6/19): Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο (vid)
Survivor spoiler διαρροή (13/6/19): Αυτή είναι η ομάδα που θα χαρεί το πολύ σημαντικό οικογενειακό έπαθλο της ημέρας

Survivor spoiler διαρροή (13/6/19): Πιθανόν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα στο φετινό Survivor θα δοθεί σήμερα στη νικήτρια ομάδα. Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης , οι δύο ομάδες θα δώσουν και πάλι έναν σκληρό αγώνα για να κερδίσουν το δεύτερο οικογενειακό αγώνισμα. Πρόκειται για έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης, ο οποίος απαιτεί ταχύτητα αλλά και στόχο.

Στο σημερινό αγώνισμα ο στίβος είναι δύσκολος και ο στόχος απαιτητικός. Η μαύρη ομάδα χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να πάρει το έπαθλο του Survivor και τα μέλη της να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από την πλευρά τους οι άσπροι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην παράταση δηλαδή στο τρίτο αγώνισμα. Οι μαύροι θα μπουν στον στίβο μάχης ως φαβορί λόγω του 1-0 που έχουν στα χέρια τους, όμως η άσπρη ομάδα τον τελευταίο καιρό έχει αποδείξει ότι ξέρει να κερδίζει.

Survivor: Κατέρρευσε η Δαλάκα στο στίβο μάχης (pics)

Μπορεί οι παίκτες τόσο της άσπρης όσο και της μαύρης ομάδας του Survivor να περίμεναν πώς και πώς το χθεσινό αγώνισμα, αφού η νίκη θα τους φέρει κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που η Κατερίνα Δαλάκα από την μαύρη ομάδα, δεν άντεξε και μετά τον ένατο πόντο που χάρισε στην ομάδα της κόντεψε να λιποθυμήσει.

Κι ενώ στην αρχή έδειξε να τα καταφέρνει, την ώρα που πήγε να σηκωθεί από το έδαφος, κατέρρευσε με τους συμπαίκτες της να τρέχουν δίπλα της. Η έλλειψη φαγητού και τα δυνατά αγωνίσματα έχουν κάνει τους παίκτες του Survivor 3 να ξεπεράσουν τα όρια τους, με αποτέλεσμα αρκετές φορές κάποιοι να μην αντέχουν άλλον. Στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, όπου κέρδισε η Μαύρη ομάδα, επιβεβαιώνοντας τα spoilers, η Κατερίνα Δαλάκα κατέρρευσε.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη νίκη της στον στίβο μάχης, δήλωσε κουρασμένη και στη συνέχεια κατέρρευσε. «Ζαλίζομαι πολύ», είπε στους συμπαίκτες της, οι οποίοι βρίσκονταν δίπλα της για να την βοηθήσουν. «Δεν μπορώ να περπατήσω. Είμαι εξαντλημένη», πρόσθεσε η παίκτρια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments