Video

Survivor: Εξοργισμένος με τους συμπαίκτες του ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Survivor: Εξοργισμένος με τους συμπαίκτες του ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
Τρομερά θυμωμένος ήταν στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor o Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος τα «έβαλε» με τους συμπαίκτες του.

Φανερά εκνευρισμένος με τους συμπαίκτες του ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγωνίσματος στο Survivor. Ο Έλληνας παίκτης είχε ζητήσει να τον βοηθήσουν στον τελικό στόχο, ωστόσο, όταν έφθασε εκεί, δεν άκουγε τίποτα από την ομάδα του Μάλιστα, μετά την ήττα του, τα «έψαλε» στην ομάδα του γιατί δεν του έδωσε καμία βοήθεια, ενώ εξέφρασε το παράπονο του και τον Γιώργο Λιανό.

«Είχα ζητήσει να έχω κάποια ενημέρωση και μια βοήθεια στο στόχο, σε περίπτωση που δεν το βρω να αλλάξω κάτι. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κυριάκο δεν άκουγα τίποτα. Ήθελα μια καθοδήγηση, να δω ο Κυριάκος έχει βάλει καμιά μπάλα, έχει βάλει δύο μπάλες, τι γίνεται; Εγώ ποτέ δεν κοιτάω τι κάνει ο άλλος δίπλα, κοιτά τον στόχο μου.

Ήθελα κάποια ενημέρωση και δεν την είχα και άκουγα μόνο τη φωνή του Μπόρα. Μου είπαν ότι φώναζαν. Όταν όμως φωνάζει κάποιος δίπλα σου, πρέπει κι εσύ να φωνάξεις λίγο παραπάνω. Δεν γίνεται να μιλάς απλά και να σε ακούω, ενώ ο άλλος δίπλα σου φωνάζει. Εκεί χάθηκε η συνεννόηση και δεν είχα αυτό που ζήτησα. Και εκνευρίστηκα που ο πάγκος μας ήταν δίπλα σε μένα, θα μπορούσαν να με είχαν βοηθήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments