Video

Survivor: Κατέρρευσε η Δαλάκα στο στίβο μάχης (pics)

Survivor: Κατέρρευσε η Δαλάκα στο στίβο μάχης (pics)
Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα δεν άντεξε από την κούραση και σωριάστηκε στο έδαφος.

Μπορεί οι παίκτες τόσο της άσπρης όσο και της μαύρης ομάδας του Survivor να περίμεναν πώς και πώς το χθεσινό αγώνισμα, αφού η νίκη θα τους φέρει κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που η Κατερίνα Δαλάκα από την μαύρη ομάδα, δεν άντεξε και μετά τον ένατο πόντο που χάρισε στην ομάδα της κόντεψε να λιποθυμήσει.

Κι ενώ στην αρχή έδειξε να τα καταφέρνει, την ώρα που πήγε να σηκωθεί από το έδαφος, κατέρρευσε με τους συμπαίκτες της να τρέχουν δίπλα της.

Η έλλειψη φαγητού και τα δυνατά αγωνίσματα έχουν κάνει τους παίκτες του Survivor 3 να ξεπεράσουν τα όρια τους, με αποτέλεσμα αρκετές φορές κάποιοι να μην αντέχουν άλλον. Στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, όπου κέρδισε η Μαύρη ομάδα, επιβεβαιώνοντας τα spoilers, η Κατερίνα Δαλάκα κατέρρευσε.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη νίκη της στον στίβο μάχης, δήλωσε κουρασμένη και στη συνέχεια κατέρρευσε. «Ζαλίζομαι πολύ», είπε στους συμπαίκτες της, οι οποίοι βρίσκονταν δίπλα της για να την βοηθήσουν. «Δεν μπορώ να περπατήσω. Είμαι εξαντλημένη», πρόσθεσε η παίκτρια.

Λίγο μετά σηκώθηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενη.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments