Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δεν ξεχνάνε τον Καρβάλιο στον Πειραιά

Ολυμπιακός: Δεν ξεχνάνε τον Καρβάλιο στον Πειραιά
Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζοάο Καρβάλιο από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή με τον Κώστα Φορτούνη προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Οι δυο πλευρές μιλάνε τον τελευταίο καιρό και το κλίμα είναι θετικό. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Είναι λογικό οι “ερυθρόλευκοι” να ψάχνουν και εναλλακτικές λύσεις για παν ενδεχόμενο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί, αλλά αυτός που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι εξαιρετική περίπτωση. Αν φυσικά χρειαστεί.

Το όνομα που παίζει έντονα τον τελευταίο καιρό είναι αυτό του Ζοάο Καρβάλιο που αγωνίζεται με την φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που κόστισε στην Αγγλική ομάδα 15 εκατομμύρια ευρώ όταν αποκτήθηκε από την Μπενφίκα. Το όνομα του έμπειρου μεσοεπιθετικού βρίσκεται καιρό στην λίστα του Πέδρο Μαρτίνς που τον γνωρίζει καλά και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του.

Καρβάλιο και Φορτούνης πακέτο

Σύμφωνα με την «Sportday», δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει αποχώρηση του Φορτούνη, για να έρθει ο Πορτογάλος. Ο Καρβάλιο βρίσκεται στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών, ακόμη και για την περίπτωση που ο Φορτούνης συμφωνήσει και ανανεώσει με το σύλλογο. Η σκέψη αφορά το ότι η χρονιά δύσκολα θα βγει με μόνο έναν μεσοεπιθετικό, με τον Βαλμπουενά να υπολογίζεται για τα άκρα, με αποτέλεσμα να αποκλείεται ταυτόχρονα η ανανέωση με τον Φορτούνη και η απόκτηση του Καρβάλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments