Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Μεγάλη η διαφορά με Χατζηγιοβάνη”

Παναθηναϊκός: “Μεγάλη η διαφορά με Χατζηγιοβάνη”
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός δεν τα βρίσκει ακόμα με τον Χατζηγιοβάνη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για ανανεώσεις / επεκτάσεις συμβολαίων με ποδοσφαιριστές και μέσα σε αυτούς είναι και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Οι πράσινοι έχουν καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό πρόταση στον νεαρό μεσοεπιθετικό για ανανέωση έως και το 2022, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτή τη στιγμή η διαφορά μοιάζει πολύ μεγάλη.

Συγκεκριμένα, το “Εθνοσπόρ” αναφέρει ότι οι απαιτήσεις του ατζέντη του ήταν αρκετά μεγάλες, ζητώντας ένα ποσό άνω των 200 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο από τους «πράσινους», ποσό που βέβαια, σε εποχή σκληρής λιτότητας, δεν μπορεί να καλυφθεί. Ο Νίκος Νταμπίζας, κάπως έτσι, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», το έχει πάρει απόφαση και θα αρχίσει να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του.

Αυτή, βέβαια, δεν πρόκειται να κοστίσει 3 εκατομμύρια ευρώ, όπως έχει ορίσει αρχική τιμή ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα μετρητά, ο Δώνης θεωρεί πως έχει φτάσει το ταβάνι του οικονομικά, ενώ οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι (Σταντάρ, Χέρενφεν, Αλμάαρ και άλλοι) δεν πρόκειται να δώσουν ένα τέτοιο ποσό.

Στο «πράσινο στρατόπεδο», επομένως, ευελπιστούν σε μια πώληση της τάξης των 1.8-2 εκατομμυρίων ευρώ, βασιζόμενοι στην καλή διαπραγματευτική τακτική του Νταμπίζα.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως τα ποσά περιγράφονται μονάχα σε αυτό το δημοσίευμα και από την πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό έως τώρα. Ούτε για τόσο μεγάλο και αγεφύρωτο χάσμα, ούτε για απαιτήσεις που ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. Άλλωστε η πλευρά του παίκτη γνωρίζει καλά το ταβάνι της ομάδας όσον αφορά τα συμβόλαια.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη ναι μεν ψάχνουν κάτι καλό στο εξωτερικό, αλλά δεν έχουν απορρίψει σε καμία περίπτωση την προοπτική της ανανέωσης του Παναθηναϊκού. Το δημοσίευμα του Εθνοσπόρ στέλνει… εκτός ομάδας τον “Χάτζη”, όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το μέλλον του και αν τελικά ισχύσει το συγκεκριμένο σενάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments