Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος τίμησε το δευτεραθλητή Λιόλιο (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος τίμησε το δευτεραθλητή Λιόλιο (vid)
Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού βράβευσε τον πρόεδρο του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τίμησε τον πρόεδρο του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο, για την εφετινή πορεία των Πατρινών. Ο Προμηθέας Πατρών έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στα playoffs, αποκλείοντας την ΑΕΚ στα ημιτελικά και συμμετέχοντας στους τελικούς της Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Πριν την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε με πλακέτα τον «ισχυρό άνδρα» της Πατρινής ομάδας μέσα σε χειροκροτήματα, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για το γεγονός ότι είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα που φτάνει σε τελικούς των πλέι οφ.

Μάλιστα οι τρεις αρχηγοί της ομάδας όταν σήκωσαν το κύπελλο του δευτεραθλητή της Basket League χειροκροτήθηκαν από όλο το γήπεδο.

Γιατράς: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο τεχνικός του Προμηθέα παρά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του και έδωσε συγχαρητήρια στους Πράσινους για τον τίτλο. Η βαριά ήττα, πάντως, δεν στεναχώρησε καθόλου τον τεχνικό των Πατρινών, Μάκη Γιατρά, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του και επισήμανε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Παράλληλα, συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έκανε ειδική μνεία στην πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Τριφυλλιού.

«Ήταν ένα παιχνίδι – γιορτή, σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Βάλαμε κάποια νέα παιδιά, είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και συνεχίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments