15.09.2019
Αυτοκίνητο

BMW σειρά 3 Touring: Εν αναμονή της παρουσίασής της στο Μόναχο

Η νέα BMW σειρά 3 Touring θα παρουσιαστεί στο Μόναχο, 25-27 Ιουνίου.

Η τελευταία γενιά του σπορ μοντέλου της BMW σειράς 3 συνδυάζει άφθονους χώρους και πολυχρηστικό εσωτερικό. Ο αριστοκρατικός και προηγμένος χαρακτήρας της νέας BMW υπογραμμίζεται από την αναβαθμισμένη ποιότητα της καμπίνας και τις τελευταίες καινοτομίες ελέγχου/λειτουργίας και συνδεσιμότητας. Σήμερα, διανύοντας την έκτη γενιά της, γίνεται σημείο αναφοράς στην πολυτελή μεσαία κατηγορία για τις σπορ ικανότητες και την προηγμένη πολυχρηστικότητά της.

Από τότε έχουν κατασκευαστεί πάνω από 1,7 εκατομμύρια οχήματα σειράς 3 Touring, με την αναλογία του αμέσως προηγούμενου μοντέλου να υπερβαίνει τις 500.000 μονάδες. Η νέα BMW Σειρά 3 Touring θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου στο Μόναχο.

Η νέα Touring Series 3 είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την προηγούμενη, με μήκος 4709 mm, πλάτος 1827 mm και ύψος 1470 mm. Το μεταξόνιο έχει επίσης επεκταθεί κατά 41 mm στα 2851 mm. Όπως και η sedan, η νέα Touring Series 3 υιοθετεί ένα επιθετικό μπροστινό άκρο με νέους προβολείς, μεγάλη γρίλια νεφρών στη μάσκα και οριζόντιες εισαγωγές αέρα σε σχήμα Τ στις εκδόσεις Sport Line και Luxury Line.

Οι ράγες οροφής είναι επίσης στάνταρ. Στο εσωτερικό το νέο αυτοκίνητο περιλαμβάνει ένα νέο σχεδιασμένο δερμάτινο τιμόνι αλλά και μεγαλύτερους χώρους επιβατών συγκριτικά με πριν.  Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο για πελάτες από Ευρώπη, Ιαπωνία, Ν. Κορέα, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Στην αγορά προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Eπίσης

BMW: Επιθυμεί βελτίωση της εικόνας των υβριδίων plug-in

BMW: Η νέα Σειρά 1 έχει αρχιτεκτονική με μετάδοση κίνησης στους εμπρός τροχούς