Ελλάδα

Υπόθεση Γιακουμάκη: Το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος με τους βασανιστές του (vid)

Υπόθεση Γιακουμάκη: Το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος με τους βασανιστές του (vid)
Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Γιακουμάκη. Το είχε τραβήξει το ίδιο το θύμα.

Η υπόθεση Γιακουμάκη δεν έχει κλείσει ακόμα και νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο δικαστήριο προβλήθηκε ένα βίντεο τραβηγμένο από τον ίδιο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη  η λήψη του οποίου είχε γίνει μετά την αλλαγή δωματίου του Βαγγέλη στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής. Ο ίδιος φαίνεται ήρεμος στο βίντεο και κάνει παρέα με τους βασανιστές του σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά μαζί τους. Φυσικά ο απώτερος σκοπός του ήταν να σταματήσουν να τον ενοχλούν.

Συνολικά 9 Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Κανείς τους δεν παρευρέθηκε σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες. Σύμφωνα με το Star, οι φερόμενοι βασανιστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη του έριχναν καυτό νερό, τον χτυπούσαν, τον έφτυναν, ενώ αρκετές φορές τον κρεμούσαν από παράθυρα.

Στις 25 Ιουνίου στις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συνέχεια της δίκης με τις αγορεύσεις των συνηγόρων και την πρόταση του Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ίδια πηγή, η έκδοση της απόφασης αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και συγκεκριμένα έως τις 28 του μήνα.

Δείτε το ρεπορτάζ όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments