Μedia

Survivor spoiler διαρροή (14/6/19): Η ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι

Δείτε τι αλλάζει στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες και τι αναφέρουν τα πρώτα spoiler για τον τελικό του παιχνιδιού επιβίωσης.

Αλλαγές και μάλιστα αρκετές αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να αλλάξουν και κάποια πράγματα στο Survivor. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο, μία σημαντική αλλαγή αφορά τον τελικό του reality επιβίωσης, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 7 Ιουλίου, ωστόσο οι επικείμενες εκλογές φαίνεται πως αλλάζουν τα πλάνα του σταθμού.

Ο ΣΚΑΪ έχει ενημερώσει για τις αλλαγές και σύμφωνα με την τελευταία διαρροή, ο ημιτελικός του παιχνιδιού προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ενώ ο μεγάλος νικητής αναμένεται να αναδειχτεί την Κυριακή 30 Ιουνίου μέσα από την γνωστή πλέον διαδικασία ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Οι παίκτες διαγωνίζονται ακόμη σε δύο ομάδες, όμως πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει ατομικό, προκειμένου να καταλήξουμε στην τετράδα που θα μπει στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/643365029466569/

Οι νικητές του Survivor

Το Survivor είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης που ο πιο δυνατός αλλά και αγαπητός κερδίζει. Από τους νικητές του αναμφισβήτητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή «Ντάνος» ήταν ο αγαπημένος του κοινού, εκείνος που πραγματικά υπερασπίζονταν οι τηλεθεατές κατά τη διάρκεια του Survivor. Ιδιαίτερα αγαπητή, όμως, ήταν και η νικήτρια του πρώτου κύκλου Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

  • Ευαγγελία Δερμετζόγλου
  • Κωνσταντίνος Χριστοδουλόπουλος
  • Ντέρια Ντουρμουσλάρ
  • Βαγγέλης Γερασίμου
  • Γιώργος Αγγελόπουλος
  • Ηλίας Γκότσης
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο