Video

Η Επιστροφή: Η Άννα αποκαλύπτει στον Πέτρο όλη την αλήθεια (vid)

Η Επιστροφή: Η Άννα αποκαλύπτει στον Πέτρο όλη την αλήθεια (vid)
Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς "η Επιστροφή". Η Άννα μιλάει στον Πέτρο και του αποκαλύπτει ένα μυστικό για τη Βίκυ. Δείτε πώς θα αντιδράσει εκείνος.

Η Επιστροφή απόψε στις οθόνες μας στις Η Άννα αποκαλύπτει στον Πέτρο όλη την αλήθεια για την ψυχική υγεία της Βίκυς και ο Πέτρος με την βοήθεια του Ζερβού αρχίζουν να ερευνούν κατά πόσο η Βίκυ είναι το πρόσωπο που αναζητούνε για τις επιθέσεις που έγιναν. Θα μπορέσει ο Πέτρος να φτάσει στην πολυπόθητη αλήθεια; Την ίδια ώρα ο Νικήτας κάνει μια επίδειξη δύναμης στην Αθηνά που την φέρνει στα όρια της, ενώ ο Ορέστης και ο Παύλος προσπαθούν να πείσουν την Δανάη ν’ αποσύρει την παραίτηση της απ’ την Ντέλκουμ.

Παράλληλα ο Χάρης επιτυγχάνει κάτι που θα ξαφνιάσει ευχάριστα την οικογένεια Κορωναίου, ενώ η Αθηνά βρίσκεται ένα βήμα πριν πάρει τον Παύλο με το μέρος της. Το ίδιο βράδυ η Βίκυ καλεί τον Γιάνναρη για δείπνο, όμως, ο… Λευτέρης έχει άλλα σχέδια…

Η Επιστροφή: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Η Επιστροφή: Οι πρωταγωνιστές

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Λεωνίδας Κακούρης, Φωτεινή Τσακίρη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Κοσκορέλλος, Ευγενία Ξυγκόρου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μιχάλης Συριόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Κωνσταντίνος Μάνος, Μαίρη Μαυρομάτη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαριέλα Δουμπού, Χρήστος Ζαχαριάδης, Αντριάννα Αντρέοβιτς, Χρήστος Αυλωνίτης, Κατερίνα Ταραμπάνκο, Βίκτωρας Πέτσας, Κων/νος Τσακίρογλου, Δημήτρης Φριτζελάς, ο Γιώργος Σουξές, η Ντίνα Μιχαηλίδου, ο Βασίλης Μίχας στο ρόλο του Μάνου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο ρόλο του Νικήτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments