Video

Κώστας Μπόβολος: Που βρίσκεται τι κάνει σήμερα ένας εκ των φιναλίστ του Big Brother

Κώστας Μπόβολος: Που βρίσκεται τι κάνει σήμερα ένας εκ των φιναλίστ του Big Brother
Ο Κώστας Μπόβολος που έγινε διάσημος από το πρώτο Big Brother βγήκε στο «γυαλί» μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Ο Κώστας Μπόβολος έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Big Brother. Ήταν το μεγαλύτερο… πειραχτήρι του παιχνιδιού και κατάφερε να βρίσκεται στην τελική τριάδα των φιναλίστ. Πλέον, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Άρτα με την οικογένεια του. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Happy Day, όπου και αναφέρθηκε στον γάμο του, αλλά και στην συμμέτοχη του στο ριάλιτι του ANT1.

«Έχω να βγω στην τηλεόραση 18 χρόνια! Μετά το Big Brother έκανα μία εκπομπή με τη Μαίρη Σκορδου, σχολιάζαμε το Big Brother 2. Όταν πήγα στο Big Brother ήμουν 25 ετών! Έβλεπα το Ιταλικό Big Brother όποτε μπήκα για να ξεκουραστώ γιατί δούλευα 2 χρόνια ασταμάτητα, όποτε έκατσα 101 μέρες και έκανα διακοπές! Ήξερα ότι ήμουν αναλώσιμος, πέρασα πάρα πολύ καλά.

Με χρησιμοποίησαν και τους χρησιμοποίησα! Όποιος νομίζει ότι αυτό το πράγμα θα υπάρχει εσαεί είναι καταδικασμένος να τη πατήσει! Μένω στην Άρτα, παντρεύτηκα πριν από 1 μήνα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι είδα έναν κόσμο αλλαγμένο! Εάν πήγαινα τώρα σε ένα ριάλιτι θα ήμουν υποψιασμένος, τότε δεν ξέραμε τίποτα!», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπόβολος.

Δείτε τα όσα είπε στην κάμερα του Happy Day:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments