Video

Survivor spoiler διαρροή (14/6/19): Ποια ομάδα θα κερδίσει την επόμενη ασυλία

Survivor spoiler διαρροή (14/6/19): Ποια ομάδα θα κερδίσει την επόμενη ασυλία
Survivor spoiler διαρροή (14/6/19): Δείτε ποια ομάδα κερδίζει την προτελευταία ασυλία του παιχνιδιού.

Survivor spoiler διαρροή (14/6/19): Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στο τέλος του φετινού Survivor. Να θυμίσουμε ότι ο φετινός τελικός ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 7 Ιουλίου. Ωστόσο, οι πρόωρες εκλογές τον μετατόπισαν για αρκετά νωρίτερα. Συγκεκριμένα, ο ημιτελικός θα γίνει στις 28 Ιουνίου, με τον μεγάλο νικητή να αναδεικνύεται στις 30 Ιουνίου. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε δύο ακόμη αγωνίσματα ασυλίας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ήδη, χθες, η μαύρη ομάδα αποχαιρέτησε στον Σπύρο Γουρδούπη, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, το ηθικό της ομάδας παρέμεινε υψηλό. Κι αυτό γιατί κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στο οικογενειακό έπαθλο. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στον Άγιο Δομίνικο. «Από εδώ και πέρα δεν θα χάσουμε κανένα άλλο αγώνισμα. Με τόση δύναμη που πήραμε από αυτή την επίσκεψη», τόνιζαν συνεχώς οι παίκτες της μαύρης ομάδας.

Κάτι, που σύμφωνα με τα spoiler, θα γίνει και πράξη στις επόμενες ημέρες. Αρχής γενομένης από το αγώνισμα ασυλίας που θα συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι μαύροι, λοιπόν αφού αποχαιρέτισαν τον Σπύρο, αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουν απώλειες. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα σκορ, αλλά απ’ ότι φαίνεται η άσπρη ομάδα είναι αυτή που θα δει κάποιον παίκτη της να αποχωρεί στην επόμενη ψηφοφορία.

Δείτε το trailer της τουρκικής τηλεόρασης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments