Video

Τρύφωνας Σαμαράς: Οι αποκαλύψεις για τη ζωή του και το νέο του τραγούδι (vid)

Τρύφωνας Σαμαράς: Οι αποκαλύψεις για τη ζωή του και το νέο του τραγούδι (vid)
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της ζωής του, ενώ παρουσίασε το νέο του τραγούδι.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι μια από τις πιο αγαπημένες μορφές στην ελληνική τηλεόραση. Ο αυθορμητισμός και το μόνιμο χαμόγελο του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα συμπαθή. Μπορεί να απολαμβάνει την αναγνώριση για την δουλειά του, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα θετικά για τον γνωστό κομμωτή. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο ίδιος στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε στον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, αλλά και όταν έπεσε θύμα ληστείας πριν από λίγα χρόνια. «Για το πρώτο πράγμα που στεναχωρήθηκα ήταν για τον θάνατο της μητέρας μου. Μου τα ‘δωσε όλα ο Θεός και μου πήρε πολύ νωρίς τη μητέρα μου. Ήταν 59 χρονιά, Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν «έφυγε» από το σπίτι με τη νεκροφόρα και τότε κατάλαβα ότι δε θα ξαναγυρίσει στο σπίτι. Έμενα μαζί της μέχρι τα 32 μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε και για μια ακόμα δύσκολη στιγμή που βίωσε το 2012, όταν πέντε κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.«Θυμάμαι είχα πάει στο θέατρο μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή και γυρνώντας στο σπίτι μου είδα πέντε κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι μου με καλάσνικοφ. Αρχικά, προσπάθησα να κάνω πλάκα μαζί τους, αλλά μετά είπα στον εαυτό μου να σταματήσει να μιλά για να μη με πειράξουν.

Με κλείδωσαν στο μπάνιο, αλλά μου φέρθηκαν καλά και τελικά αποχώρησαν παίρνοντας μαζί τους κάποια κοσμήματα μεγάλης αξίας, δεν τους κατήγγειλα ποτέ στην αστυνομία. Εύχομαι να μη το ζήσει κανείς άνθρωπος αυτό που έζησα», είπε στην εκπομπή «Τhe 2Night Show». Παράλληλα, παρουσίασε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “it’s amazing fantastic”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments