Video

Χριστίνα Παππά: “Έμεινα έγκυος στα 15 μου” (vid)

Χριστίνα Παππά: “Έμεινα έγκυος στα 15 μου” (vid)
Η Χριστίνα Παππά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον γιο της και αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος όταν ήταν 15 ετών.

Η Χριστίνα Παππά έχει άριστες σχέσεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από την εποχή που δούλευαν μαζί στη Θεσσαλονίκη. Αυτό βοήθησε την γνωστή ηθοποιό να προβεί σε πολλές αποκαλύψεις. Η πρωταγωνίστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night Show. Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πολλές πτυχές της ζωής της. Μεγάλο κομμάτι αφιερώθηκε στον γιο της.

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη, αλλά και το πως έμεινε έγκυος. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι αυτό έγινε σε ηλικία 15 ετών. Μάλιστα, τόνισε πως γνώριζε ότι είναι έγκυος και συνέχισε να πηγαίνει κανονικά στο σχολείο.

Στο σχολείο πήγαινα με το μωρό. Όταν τελείωσα το λύκειο, ο Δημήτρης ήταν τριών ετών. Τη μητρότητα εγώ την αισθάνθηκα σε μεγαλύτερη ηλικία, στα 22-23, όταν ο Δημήτρης είχε μια πολύ δύσκολη εγχείρηση κι εκεί ταράχθηκα και συνειδητοποίησα ότι είμαι μητέρα. Μέχρι πριν τον ένιωθα σαν… παιχνιδάκι. Στα 15 μου έμεινα έγκυος και στα 16 γέννησα. Τότε ο πρώην σύζυγός μου με είχε “κλέψει”, είχαμε φύγει, μας βρήκε η αστυνομία… Εγώ τότε 15 κι εκείνος 19», είπε μεταξύ άλλων στο The 2night Show.

Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το σκάνδαλο που ξέσπασε τα τελευταία χρόνια και την δικαστική διαμάχη στην οποία ενεπλάκη αλλά στο τέλος δικαιώθηκε. Η ίδια περιέγραψε τη στιγμή που είπε πως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει: “Με πλήγωσε που όλοι έκαναν τον δικαστή και άφηναν υπόνοιες για εμάς στην υπόθεση του μαγαζιού. Ήθελα να πεθάνω”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments