15.09.2019
Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους για σήμερα, Παρασκευή (14/6/19)

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Δείτε τι να περιμένετε οι single του ζωδιακού σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους για σήμερα, Παρασκευή (14/6/19).  ζώδια Κριός: Αυτό που χθες σας φαινόταν υπέροχο, σήμερα μπορεί να έχει χάσει λίγη από τη λάμψη του. Φταίτε εσείς, φταίνε εκείνοι, ή μήπως αυτή δεν είναι καν η σωστή ερώτηση; Μην κατηγορείτε κανέναν χωρίς να το σκεφτείτε καλά. Ζώδια Ταύρος: Ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για μια υπέροχη στιγμή. Προγραμματίστε να κάνετε κάτι τρελό με τους αγαπημένους σας φίλους ή ζητήστε από αυτόν/αυτήν τον/την ξεχωριστό/ή τύπο/κοπέλα να βγείτε ραντεβού χωρίς δισταγμούς. Προχωρήστε άμεσα.

Ζώδια Δίδυμοι: Ανήσυχος/η μπορεί να είναι το μεσαίο σας όνομα, αλλά ένα ζήτημα της ερωτικής σας ζωής απαιτεί από εσάς να σταματήσετε και να το εξετάσετε, τουλάχιστον για λίγα λεπτά. Αν αφιερώσετε την αμέριστη προσοχή σας μπορεί να έχετε πρωτόγνωρα αποτελέσματα. Καρκίνος: Σήμερα τα άστρα ευνοούν τον προγραμματισμό, οπότε κάντε μερικά όμορφα σχέδια για τις επόμενες μέρες. Τώρα είστε επίσης ιδιαίτερα επιδέξιοι στην ανάλυση- πού πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην ερωτική σας ζωή;

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους για σήμερα, Παρασκευή (14/6/19)

Ζώδια Λέων: Η συνηθισμένη σας εξωστρέφεια ατονεί σήμερα και επικεντρώνετε την προσοχή σας στον εαυτό σας. Ειλικρινά η ερωτική σας ζωή χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σας. Και φυσικά, αυτή η καινούργια σας στάση προσελκύει καινούργιους θαυμαστές. Ζώδια Παρθένος: Σήμερα το σύμπαν ευνοεί τις μικρές λεπτομέρειες στην ερωτική σας ζωή, όπως επίσης τα νέα σχέδια και εγχειρήματα. Ο,τιδήποτε και αν θέλετε να κάνετε τώρα έχει μεγάλες πιθανότητες να επιτύχει.

Ζυγός: Η αυτάρκεια σας είναι πιο σέξι από την προσποιητή αδυναμία. Εντυπωσιάστε τους με το μυαλό σας και την ικανότητά σας να αναλαμβάνετε δράση και θα κάνετε τα πράγματα να συμβούν για εσάς με τον πιο υπέροχο τρόπο. Ζωδια Σκορπιός: Κάποιες σημαντικές πληροφορίες που περιμένατε για κάποιο φλερτ ή κάποιο άλλο ερωτικό ζήτημα βρίσκονται μπροστά σας αρκεί να ξέρετε πού να ψάξετε και ποιον να ρωτήσετε. Συμβουλή: μπορεί να είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη σας.

Ζώδια Τοξότης: Αν διαισθάνεστε ότι κάποιος έχει το πάνω χέρι σε ερωτικό επίπεδο, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να υποχωρήσετε. Σας έχουμε μια καλύτερη τακτική: Ανοίξτε τα χαρτιά σας και δείτε με τι έχετε να κάνετε. Αιγόκερως: Μπορείτε να κάνετε τεράστια βήματα στην ερωτική σας ζωή τώρα – είναι θέμα τύχης ή είναι επειδή είστε τόσο ξεκάθαροι και προσγειωμένοι; Πιο πιθανό είναι το τελευταίο, οπότε δώστε τα εύσημα στον εαυτό σας και αναλάβετε δράση.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους για σήμερα, Παρασκευή (14/6/19)

Υδροχόος: Δημιουργείτε και κάνετε ανακαλύψεις σαν ένας τρελός επιστήμονας του έρωτα, και κάνετε καλή δουλειά. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επαφή με την πραγματικότητα-το πείραμά σας δεν μπορεί να πετύχει αν πέφτει στο κενό. Ζώδια Ιχθύες: Σήμερα τα άστρα ευνοούν τις σχέσεις, τόσο τις σχέσεις του παρελθόντος όσο και του παρόντος και του μέλλοντος. Να είστε ρεαλιστές, αλλά μη γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί. Μια ενδελεχής πνευματική ανάλυση είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις ιδιοτροπίες της ερωτικής σας ζωής.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε Eπίσης

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (14/6/19)

Ζώδια: Οι κάρτες των αγγέλων για την Παρασκευή (14/6/19)