21.09.2019
Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Νυχτερινές αισθηματικές για την Παρασκευή (14/6/19)

Νυχτερινές αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019. Διαβάστε αναλυτικά τι να περιμένετε για εσάς, αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια προβλέψεις: Νυχτερινές αισθηματικές για την Παρασκευή (14/6/19). Προβλέψεις Κριός: Οι χρόνοι σας γενικά είναι πιεσμένοι, και πιθανόν και να χρειάζεται τώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας ζητώντας την κατανόηση του. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Ταύρος: Σήμερα και αύριο, θα έχετε μια σειρά από ευχάριστες ανακοινώσεις, από τον σύντροφο σας, που αυτό που τελικά θέλει, είναι εσείς οι δύο να ξεφύγετε από το παρελθόν. Ευκαιρίες στην αγάπη : **.

Ζώδια προβλέψεις: Νυχτερινές αισθηματικές για την Παρασκευή (14/6/19)

Προβλέψεις Δίδυμοι: Οι συμπεριφορές που σας έρχονται από κάποιον φίλο σας, σίγουρα δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά μάλλον κάτι ιδιαίτερο τώρα θα πρέπει να του πείτε, για να σταματήσει όλο αυτό! Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Καρκίνος: Τίποτα δεν σας εμπνέει αυτήν την εποχή, και μάλλον τώρα θέλετε να ρίξετε όλη την προσοχή σας, σε εργασία και οικογενειακά θέματα, που έχουν μείνει πίσω. Ευκαιρίες στην αγάπη : **.

Λέων: Όλα όσα έχετε δηλώσει πια και υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, είναι στην αναμονή για να γίνουν πράξεις. Πιθανόν και αυτό να το περιμένει με μεγάλη αγωνία. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Παρθένος: Όσα και να λέτε για τον πρώην σας, αυτός θα συνεχίσει να σας πολιορκεί και μέχρι εσείς από την δική σας την μεριά, να του δώσετε την ευκαιρία. Ευκαιρίες στην αγάπη : *

Προβλέψεις Ζυγός: Μπορεί να δυσκολεύεστε αυτήν την εποχή, για να ισορροπήσετε μέσα στην σχέση σας, αλλά το μόνο καλό είναι ότι σιγά – σιγά βλέπετε ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Σκορπιός: Μην χάνεστε μόνο σε καταστάσεις του παρελθόντος. Τώρα υπάρχουν γύρω σας άτομα, που θέλουν να σας γνωρίσουν και να σας μιλήσουν πιο ρομαντικά. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***.

Ζώδια προβλέψεις: Νυχτερινές αισθηματικές για την Παρασκευή (14/6/19)

Προβλέψεις Τοξότης: Είστε χαμένοι μέσα σε πολλά φλερτ, και δεν έχετε ακόμη καταφέρει όμως να λύσετε τους κάβους, από το παρελθόν σας! Πάντως ένα νέο δυνατό φλερτ σας προσεγγίζει. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Αιγόκερως: Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει για το μέλλον σας και ίσως και να πρέπει τώρα και εσείς από την μεριά σας, να παραθέσετε όλες τις προσωπικές σας προτάσεις. Ευκαιρίες στην αγάπη : *.

Υδροχόος: Ερωτικά καλέσματα θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα, από το παρελθόν σας, που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε την ανάγκη για μια συνάντηση. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Ιχθείς: Μην πιστεύετε ότι σας λένε. Υπάρχουν καταστάσεις που αν σας ενδιαφέρουν, θα πρέπει να τις ψάξετε πολύ πιο βαθιά αλλά και με ωριμότητα. Ευκαιρίες στην αγάπη : **.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε Eπίσης

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους για σήμερα, Παρασκευή (14/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (14/6/19)