Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Παρασκευή (14/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Παρασκευή (14/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (14/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή (14/6/19). κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης: Τα νεύρα σας, μπορεί να πάρουν το καλύτερο από σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες τώρα επειδή εσείς ή ο σύντροφός σας είστε θυμωμένοι…. και η ψυχραιμία, είναι ανύπαρκτη. Δεν ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε για να διορθώσετε την κατάσταση, αλλά ένα «λυπάμαι! σ ‘αγαπώ «θα θέσει τέρμα στις εχθροπραξίες.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). κάρτα ταρώ: η δύναμη: Η δύναμη της σχέσης σας θα βασίζεται στην οικειότητα που υπάρχει ανάμεσά σας. Είστε πολύ δεμένοι με τα συναισθήματα και τον αισθησιασμό σας, ώστε να μπορείτε να αποπλανήσετε ακόμα και τον σύντροφό σας. Είστε σταθεροί στη ζωή σας επειδή έχετε τη δύναμη, να συκρατήσετε τους τοίχους, απ’ την κατάρρευση.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). κάρτα ταρώ : η εγκράτεια: Είστε πολύ αγχωμένοι σήμερα. Πρέπει να συγκρατηθείτε, να έχετε τον έλεγχο και να μην αφήσετε τίποτα να ξεφύγει. Επειδή είστε τόσο καλοί στο να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, θα είστε σε θέση να ηρεμήσετε το ταίρι σας.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). κάρτα ταρώ : ο ήλιος: Αισθάνεστε χαρούμενοι στη σχέση σας. Η οικειότητα που έχετε με το σημαντικό σας έτερο ήμισυ, είναι ισχυρή και παθιασμένη. Έχετε μια βαθιά σχέση με τον σύντροφό σας και είστε ενωμένοι. Η ζωή σας είναι τέλεια και τίποτα δεν θα μπορέσει να σπάσει το δεσμό που έχετε με το σύντροφό σας.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα: Περιμένατε όλη σας τη ζωή για να φτάσετε σ’ αυτή τη στιγμή. Πρόκειται να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας….. είτε πρόκειται για το σύντροφό σας είτε για τον εαυτό σας. Δεν θέλετε να αφαιρέσετε την ομορφιά του να γίνεται μητέρα. Ξέρετε ότι θα είστε επιτυχημένη, και σκέφτεστε, πως όλα τότε, θα μπουν στη θέση τους.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο διάβολος: Η μεθοδική προσέγγιση στη σχέση σας, σας κάνει να αισθάνεστε παγιδευμένοι και ανεκπλήρωτοι. Πρέπει να δώσετε προσοχή για να δείτε τι σας κάνει και αισθάνεστε κολλημένοι. Μην είστε υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό σας. Αν κάτι φαίνεται λάθος, πιθανότατα είναι. Απλά πρέπει να κάνετε ό, τι πιστεύετε πως είναι σωστό για σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη: Μπορεί να έχετε πληγώσει πρόσφατα κάποιον χωρίς να το θέλετε, αλλά η αλήθεια πρέπει να έρθει στο φως και πρέπει να δεχτείτε τις συνέπειες. Σε μια σχέση, θα μπορούσε να είναι μια στιγμή που εξαπατήσατε το σύντροφό σας.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο διάβολος: Η παράνοια, σας έχει κάνει να νιώθετε κολλημένοι στη σχέση σας. Η ζήλια σας θα μπει σαν σφήνα ανάμεσά σας και θα σας κάνει να δυσπιστείτε ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν είναι καλό για μια υγιή σχέση. Γι’ αυτό πρέπει να αποφασίστε, αν το πάθος αναμεσά σας, αξίζει τόση αρνητικότητα.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος: Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σας, για να ερωτευτείτε. Σας αρέσει να έχετε τη δυνατότητα να πηγαίνετε όπου θέλετε και να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά με έναν σύντροφο, θα πρέπει να λαμβάνετε από κοινού αποφάσεις.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). κάρτα ταρώ: η κρίση: Είστε προβληματισμένοι ή θα προβληματιστείτε για τη σχέση σας. Είστε βαθιά ερωτευμένοι και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια οικογένεια, αλλά αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για σας. Θυμηθείτε, τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο. Απλά κρατήστε τις καλύτερες αναμνήσεις που έχετε για το μακροπρόθεσμο μέλλον, έτσι ώστε όταν κάποια στιγμή τα πράγματα δυσκολέψουν, αυτές οι αναμνήσεις, θα σας βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). κάρτα ταρώ : το άρμα: Έχετε ξεπεράσει μερικά σημαντικά προβλήματα μέσα στη σχέση σας. Έχετε διατηρήσει τον έλεγχο και έχετε κάνει μεγάλα βήματα για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Είστε η κινητήρια δύναμη πίσω από την αποκατάσταση της σχέσης σας. Για άλλη μια φορά θα δημιουργήσετε ευτυχία στη ζωή σας!

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα: Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό για την έναρξη της οικογένειας σας.Είστε έτοιμοι να γίνεται γονείς. Επίσης, θα έλθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι, επειδή περνάτε σε μια νέα φάση της ζωής σας. Θα μαθαίνετε και θα μεγαλώνετε μαζί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments