Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προτάθηκε, αλλά δεν προχώρησε του Μπεργκ

ΑΕΚ: Προτάθηκε, αλλά δεν προχώρησε του Μπεργκ
Ο Μάρκους Μπεργκ προτάθηκε στην ΑΕΚ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Εζεκίελ Πόνσε κάτι που σημαίνει ότι θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού. Αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι για τους “κιτρινόμαυρους”. Κάποιοι από αυτούς έχουν απορριφθεί από την “Ενωση”. Μέσα σε αυτά τα ονόματα υπάρχει και αυτό του Μάρκους Μπεργκ. Ο εκπρόσωπος του Σουηδού τον πρότεινε στην ΑΕΚ,αλλά η περίπτωση του εγκαταλήφθηκε γρήγορα.

Φυσικά, δεν υπάρχει αμφιβολία για τις ικανότητες του διεθνή επιθετικού. Απλά το κασέ του έμπειρου ποδοσφαιριστή ήταν αρκετά απάνω από αυτά που μπορούσαν να προσφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν εξαρχής, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουν στον Μπεργκ περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο, κάτι που βρίσκεται μακριά από τις απαιτήσεις του.

Δύσκολα θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μπεργκ

Παρά την επιθυμία της γυναίκας του, ο Μαρκους Μπεργκ δύσκολα θα επιστρέψει στην χώρα μας. Εκτός από την ΑΕΚ, ο παίκτης ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι Πειραιώτες προχώρησαν περισσότερο την περίπτωση του. Έφτασαν μάλιστα να του προσφέρουν κλειστό τριετές συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως έχει πάρει απόφαση να μην έρθει στην Super League. Τη δεδομένη στιγμή ο Μπεργκ είναι πιθανότερο να πάει σε κάποια ομάδα του Κατάρ ή στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments