Αθλητισμός

Ατρόμητος: Έκλεισαν Χαρίση οι Περιστεριώτες

Ατρόμητος: Έκλεισαν Χαρίση οι Περιστεριώτες
Ο Ατρόμητος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Χάρη Χαρίση, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες.

Σε συμφωνία με τον Χάρη Χαρίση έχει έρθει ο Ατρόμητος, σύμφωνα με το atromitistas.gr. Ο 24χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και φέρεται να έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Περιστερίου. Ο Χαρίσης κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Δικέφαλος του βορρά θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

«Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος συμφώνησε για δύο χρόνια με τους Περιστεριώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες των atromitistas, στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χαρίσης, ο οποίος μάλιστα, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος μέσος έδωσε τα χέρια για επόμενα δύο χρόνια με τους Περιστεριώτες, με τον ΠΑΟΚ να κρατά ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Χαρίσης αγωνίστηκε πέρυσι με τη μορφή δανεισμού ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Κόρτραϊκ έχοντας 18 συμμετοχές. Ο «δικέφαλος του Βορρά» τον είχε αποκτήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν με 24 συμμετοχές.

Με τους Θεσσαλονικείς κατέγραψε 40 συμμετοχές και δύο γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη τη διετία 2015-17 (κατέκτησε και ένα κύπελλο) και έπειτα παραχωρήθηκε στην Σιντ Τρούιντεν (2017-18, 22 ματς και 1 γκολ)», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments