Αθλητισμός

Κώστας Μανωλάς: “Συμφώνησε με τη Νάπολι”, λένε οι Ιταλοί

Κώστας Μανωλάς: “Συμφώνησε με τη Νάπολι”, λένε οι Ιταλοί
Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Νάπολι και ετοιμάζεται να ενισχύσει την άμυνα της.

Ο Κώστας Μανωλάς αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ιταλικό ποδόσφαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήδη η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, ενώ βρίσκεται στα «ραντάρ» και της Μίλαν, η οποία αναζητά ενίσχυση στα μετόπισθεν. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Sky Italia και τον έγκυρο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, άλλη είναι η ομάδα που μέχρι στιγμής στην pole position για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, η Νάπολι είναι αυτή που έχει μπει δυνατά στο «κόλπο» για τον Έλληνα αμυντικό. Μάλιστα, ο Μανωλάς φέρεται να τα έχει ήδη βρει με την ομάδα του ιταλικού Νότου και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, η οποία αξιώνει τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο η Νάπολι φέρεται, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, να θέλει να προτείνει και ανταλλάγματα δίνοντας στη Ρόμα τον Ντιαβαρά, με τους Τζαλορόσι να επιθυμούν τον Μέρτενς. Επίσης στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει και το όνομα του Μάριο Ρούι, ο οποίος είχε μετακινηθεί το 2018 από τη Ρόμα στη Νάπολι. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Tuttomercato, η πρόταση της Νάπολι στον Μανωλά ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments