Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το παλεύει για Καρίγιο

Ολυμπιακός: Το παλεύει για Καρίγιο
Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει κάποια μεταγραφική κίνηση μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν δουλεύουν στο παρασκήνιο κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Οι Πειραιώτες δεν έχουν λόγους να βιαστούν. Υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος στην μεταγραφική περίοδο. Παράλληλα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί υπομονή για να έρθουν οι κατάλληλοι.

Μια από τις θέσεις που ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί είναι σε αυτή του σέντερ φορ. Την περσινή σεζόν η ομάδα έφτιαχνε πολλές φάσεις, αλλά δεν υπήρχε ο παίκτης που θα πετύχει το εύκολο γκολ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει ότι ένα ικανός στράικερ μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Οι Πειραιώτες ασχολήθηκαν και καιρό με την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, αλλά τελικά η ιστορία δεν είχε αίσιο τέλος.

Το παλεύει για Καρίγιο ο Ολυμπιακός

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Γκουίντο Καρίγιο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη.  Νεότερα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Σαουθάμπτον.

Μία από αυτές είναι η Λεγανές, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός ο 28χρονος παίκτης, μία ακόμη ισπανική ομάδα και ο Ολυμπιακός, πιο πίσω φαίνεται πως είναι η Μπόκα Τζούνιορς και ένας τρίτος σύλλογος από την Ισπανία.

Μπορεί ο Καρίγιο φέτος να πέτυχε μόνο 6 γκολ σε 32 συμμετοχές (23 ως βασικός), αλλά είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση και για αυτό τον λόγο τον θέλει στην Λεγανές ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments