Πολιτική

Εκλογές 2019: Το ευχαριστώ του Γ. Αυτιά στον Κ. Μητσοτάκη και η απόφαση να μην είναι υποψήφιος (vid)

Εκλογές 2019: Το ευχαριστώ του Γ. Αυτιά στον Κ. Μητσοτάκη και η απόφαση να μην είναι υποψήφιος (vid)
Λίγο πριν τις εκλογές 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στον Γιώργο Αυτιά, με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρεται και στην πρόταση που του έγινε να κατέβει ως υποψήφιος.

Περίπου ένα μήνα πριν από τις εκλογές 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξετύλιξε το σχέδιο του για την Ελλάδα της ερχόμενης τετραετίας. Στη συνέντευξη του προανήγγειλε την μείωση του φορολογικού συντελεστή στο 9% από το 22% που ισχύει σήμερα, ενώ ξεκαθάρισε πως αν εκλεχθεί δεν θα γίνει καμία απόλυση στους δημοσίους υπαλλήλους.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το κλείσιμο της συνέντευξης, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε ένα πιο προσωπικό… τόνο. Ο Γιώργος Αυτιάς αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές και ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τόνισε πως η πρόταση είναι τιμή για τον ίδιο, αλλά προτιμάει να μείνει εκτός ελληνικού κοινοβουλίου.

«Αφού κλείσαμε την κουβέντα θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα διπλό ευχαριστώ. Σας το οφείλω δημοσίως. Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ό,τι άλλο ήθελα. Σας ευχαριστώ πρώτα γι’ αυτό. Και το δεύτερο, μου δώσατε ένα διαβατήριο ζωής όταν τη Μεγάλη Τετάρτη καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο και μου είπατε “Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου προς εσένα” και ότι εν πάση περιπτώσει η ζωή είναι μπροστά», είπε ο Γιώργος Αυτιάς και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην θέλησα να μπω στο ελληνικό κοινοβούλιο γιατί νομίζω ότι η φανέλα της εθνικής έξω μου πάει περισσότερο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments