Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για το Σάββατο (15/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για το Σάββατο (15/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (15/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (15/6/19). Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάρτα ταρώ: η δύναμη: Είστε δυνατοί. Μπορεί να αγωνίζεστε σαν ζευγάρι αυτή τη στιγμή, αλλά η προσπάθειά σας να μην εγκαταλείψετε ποτέ, θα σας καθοδηγεί. Θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας, γίνεται όλο και πιο εύκολη. Είστε ισχυροί και γενναίοι. Κουβαλάτε πολλά στους ώμους σας. Ίσως είναι καιρός να δώσετε στον σύντροφό σας, ένα μέρος του βάρους που μεταφέρετε. Θα διαπιστώσετε ότι η εξομάλυνση του φορτίου, θα σας αποσυμφορήσει από το στρες και θα νιώσετε ισχυρότεροι, κάνοντας ότι πρέπει να κάνετε.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης: Πρέπει ν’ ακολουθήσετε μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση στη σχέση σας. Θα σας κάνει πιο δυνατούς σαν ζευγάρι και σαν οικογένεια. Επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ιστορία, και θα την άνεση και την αγάπη.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). Κάρτα ταρώ : η κρίση: Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πού πηγαίνετε από τώρα και στο εξής. Δεν είστε πολύ σίγουροι για όλα και το καθημερινό άγχος που αντιμετωπίζετε σας κάνει πιο ευερέθιστους και κουρασμένους…. κάτι που δεν είναι καλό για τη σχέση σας. Μη φοβάστε να πάρετε αποφάσεις. Ξέρετε τι είναι καλύτερο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Κάρτα ταρώ : ο τρελός: Νιώθετε πολύ αθώοι, μέσα από την πολύ νέα σχέση σας. Είστε διστακτικοί και ντροπαλοί. Αλλά αν είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα, κάντε το. Δεν υπάρχει λόγος να είστε αναποφάσιστοι. Απλά θυμηθείτε να κινηθείτε αργά.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Κάρτα ταρώ: ο ερημίτης: Είστε έτοιμοι να κάνετε σχέδια για εσάς και το ταίρι σας. Θέλετε να χαλαρώσετε και να περάσετε λίγο χρόνο εστιάζοντας ο ένας στον άλλο. Μπορεί να είχατε πολλά να κάνετε στο παρελθόν, και δεν είχατε πολύ χρόνο για να δει ο ένας τον άλλο. Γι’ αυτό θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα καθημερινά σας καθήκοντα και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσά σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). Κάρτα ταρώ : η σελήνη: Βρήκατε τελικά κάποιον να είναι τι φως που σας οδηγεί στις πρώτες σχέσεις σας. Χρειάζεται κάποιος να κάνει τα πρώτα ή τα επόμενα βήματα για να σας βοηθήσει. Αλλά να θυμάστε, πως αξίζετε ν΄ αγαπιέστε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). Κάρτα ταρώ : η ιέρεια: Πρέπει να επικεντρωθείτε στη σχέση σας και να φέρετε την πνευματικότητα για να την κάνετε ισχυρότερη. Θα μπορέσετε να φέρετε την ήρεμη, εσωτερική γνώση στο χάος, αν αντιμετωπίζετε δύσκολες στιγμές. Είστε αυτοί, που θα φέρουν νέες παραδόσεις, στην οικογένειά σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). Κάρτα ταρώ :το άρμα: Μπορείτε να πάτε τελικά εκεί που θέλετε να πάτε. Ίσως παντρευτείτε ή ίσως κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Απολαύστε κάθε στιγμή και κάντε αναμνήσεις που θα κρατήσετε μαζί σας για πάντα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Κάρτα ταρώ : ο τρελός: Μπορεί να νιώθετε λιγάκι ανασφαλείς, για το τι θα ακολουθήσει. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και θυμηθείτε ότι έχετε ένα δυνατό μυαλό και γνωρίζετε βαθιά τι θέλετε από έναν σύντροφο. Αφήστε τον εαυτό σας να εκστασιαστεί και να περάσετε χρόνο μαζί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Κάρτα ταρώ : ο ήλιος: Έχετε ανταμειφθεί για όλα όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μπορεί να περάσατε δύσκολά, για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε τώρα… αλλά αγαπάτε τη ζεστασιά και τη φροντίδα που δείχνετε ο ένας στον άλλο. Και οι δύο είστε ο ήλιος, ο ένας του άλλου και θα κρατήσετε λαμπερή, τη ζωή του άλλου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Κάρτα ταρώ : οι εραστές: Η σχέση σας είναι υπέροχη. Αγαπάτε κάθε στιγμή και η οικειότητα που έχετε είναι πέρα από κάθε φαντασία. Είστε ευχαριστημένοι και απολαμβάνετε να περνάτε το χρόνο σας συζητώντας μεταξύ σας ή αγκαλιασμένοι, παρακολουθώντας μια ταινία. Διασκεδάστε και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα σας συντροφεύουν, για πάντα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κάρτα ταρώ : ο πύργος: Έχετε προβλήματα στη σχέση σας. Ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με τον σύντροφό σας, για κάποιες αλλαγές που είναι σημαντικές, ώστε να εδραιώσετε τη σχέση σας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε ανοικτοί ανάμεσά σας και θα βρείτε την απάντηση σε όλα.

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments