Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (15/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (15/6/19)
Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (15/6/19).

Δείτε τι επιφυλάσσει η ημέρα στα ερωτικά για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (15/6/19). Κριός: Αν νιώθεις πως είσαι σε αδιέξοδο ή κάτι δεν προχωρά στη σχέση σου, τότε θα εφαρμόσεις τον αυθορμητισμό σου, όπου χρειάζεται. Η ιδέα να δημιουργήσεις μια συγκεκριμένη αλλαγή στη σχέση σου, σε εμπνέει και σου δίνει δύναμη…. αλλά είναι σημαντικό να μην κάνεις δραματικές κινήσεις για να αλλάξεις αυτό που φαίνεται στάσιμο.

Ταύρος: Αν υπάρχουν προβλήματα τώρα στη σχέση σου, η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να δείξεις όλη την ξεροκεφαλιά που σε χαρακτηρίζει. Εντούτοις, μπορείς να λειτουργήσεις, πιο ήπια, θετικά , και με εποικοδομητικό τρόπο για να αποφευχθούν οι επιπλοκές και τα δράματα. Προσπάθησε να μη χαλάσεις κάτι όμορφο που προσπαθεί να εκδηλωθεί.

Δίδυμοι: Οι συνθήκες στη σχέση σου, μπορεί να παραμείνουν θετικές, αν πάψεις να είσαι ανυπόμονη και βιαστική. Ίσως να μην μπορείς να εντοπίσεις την αιτία που νιώθεις συναισθηματικά αναβαθμισμένη, αλλά είναι σημαντικό να εκτιμήσεις τη δύναμη του πάθους που εκπέμπεις. Όσο πιο θετικά εστιάζεις το πάθος και την ενέργεια σου, τόσο πιο γλυκιά θα είναι μια εξέλιξη, που περιμένει να εκδηλωθεί.

Καρκίνος: Παρόλο που θα προτιμούσες οι γραμμές επικοινωνίας να είναι ανοιχτές με τον εραστή σου, η ιδέα να συμμετέχεις σε μια ασήμαντη ή επιφανειακή συζήτηση, δε σ’ ενδιαφέρει. Αν πρόκειται να συζητήσεις οτιδήποτε, τότε θέλεις να είναι βαθύ ή σημαντικό. Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να θυμάσαι, ότι το πάθος σου, στις μεταξύ σας αλληλεπιδράσεις, μπορεί να φαίνεται αντιπαραθετικό. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι οι συζητήσεις σας θα είναι ήρεμες και άνετες, καλύτερα να τις αφήσεις για μια άλλη μέρα.

Λέων: Η γενναιοδωρία σου πιθανότατα δεν γνωρίζει όρια…. αλλά αυτή τη στιγμή, θα γίνεις λίγο πιο γενναιόδωρη απέναντι σε σένα. Είτε θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου, είτε να επιδοθείς σε ανέσεις που σε εμπνέουν, είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο, για να το κάνεις τώρα. Μη θεωρήσεις πως φροντίζοντας τις ανάγκες σου, θα απομακρυνθείς από τη σχέση σου. Η καρδιά σου παραμένει αφοσιωμένη, αλλά έχεις μια δέσμευση απέναντι στον εαυτό σου, που πρέπει να τηρήσεις…. οπότε ας είναι αυτή η προτεραιότητά σου.

Παρθένος: Αν νιώθεις πως θέλεις λίγο ποιοτικό χρόνο με σένα, τότε μην διστάσεις να τον πάρεις τώρα. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τις τρέχουσες ρομαντικές συνθήκες σου, για να βρεις την ιδανική στιγμή ώστε να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση με τον εραστή σου. Η σύνδεση με τις συναισθηματικές σου ανάγκες, απαιτεί να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου. Αν φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, μένοντας για ένα διάστημα μόνη, θα σε βοηθήσει να το κάνεις.

Ζυγός: Αν και η ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι επιρρεπής σε περισπασμούς αυτή τη στιγμή, δεν θα τους αφήσεις να παρεμποδίσουν την ικανότητά σου να απολαύσεις λίγο ποιοτικό προσωπικό χρόνο. Η επανασύνδεση με τις διανοητικές, σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες σου, μπορεί να αναζωογονηθεί και να σε βοηθήσει να αγαπήσεις τον εαυτό σου, λίγο περισσότερο. Με αποτέλεσμα να γίνεις καλύτερη σύντροφος για το ταίρι σου. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που ο σύντροφός σου, θα καταλάβει και θα δεχτεί!

Σκορπιός: Θα νιώσεις πολύ άβολα και θα έχεις αμφιβολίες για την ερωτική σου σχέση, αυτό το διάστημα. Είναι όμως σημαντικό να μην καλλιεργείς αρνητικές σκέψεις. Μία μικρή αλλαγή στάσης μπορεί να σου θυμίσει, ότι οι ερωτικές συνθήκες στη σχέση σου, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι. Αν τα κοιτάξεις όλα μέσα από ένα ηπιότερο πρίσμα, τότε θα καταφέρεις να μετατρέψεις αυτό που φαινόταν αρνητικό σε κάτι θετικό, πολύ γρήγορα!

Τοξότης: Επιθυμείς να προσεγγίσεις και να πετύχεις, έναν ιδιαίτερο ερωτικό στόχο. Όμως ο μεγάλος ενθουσιασμός είναι ο εχθρός σου, σε ό,τι σ’ ενδιαφέρει. Αντί να πιστεύεις ότι πρέπει να έχεις τον πλήρη έλεγχο του πεπρωμένου της σχέσης σου, δοκίμασε καλύτερα, ν’ ακολουθήσεις το ρεύμα. Η παθιασμένη σου αποφασιστικότητα, θα τροφοδοτηθεί από υπερβολικό πείσμα, το οποίο δε έχει να προσφέρει τίποτα στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως: Μπορείς ακόμα να υιοθετήσεις μια πρακτική στάση απέναντι στα ερωτικά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να φέρεις αρκετή διασκέδαση στη σχέση σου. Η καινούργια σου φαντασία, θα μπορούσε επίσης να σε βοηθήσει να επικεντρώσεις την προσοχή σου σε ένα ερωτικό θέμα, που δεν είχες την ευκαιρία να αναλογιστείς πρόσφατα. Αν είσαι σε σχέση και έχει δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε μπορείς να την μετατρέψεις, σε κάτι πραγματικά ερεθιστικό! Υδροχόος: Είναι σημαντικό να δεχτείς, ότι οι αποφάσεις και τα συμπεράσματα που εσύ βγάζεις αυτή τη στιγμή, μπορούν να υπαγορεύσουν πώς προχωράει η σχέση σου. Είσαι ευλογημένη με μεγάλη φαντασία…. που σε βοηθάει να μεταφέρεις δημιουργικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Όσο περισσότερο αφήνεις τη φαντασία σου να στηρίζει τις ερωτικές σου εκφράσεις, τόσο πιο βαθιά θα αντηχούν τα λόγια σου, στον εραστή σου.

Ιχθύες: Με λίγη προσπάθεια και φαντασία, μπορείς να γίνεις η φωτεινή ακτίνα για τον εραστή σου, που το χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν το αντικείμενο του πόθου σου, δεν σου εκφράζει άμεσα τις ανησυχίες του, η διαίσθησή σου θα κάνει εξαιρετική δουλειά, βάζοντας δυο και δυο, για να γεμίσει τα κενά. Η ανοιχτόμυαλη κι ευαίσθητη δόνηση που φέρνεις στη σχέση σου, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο εραστής σου, για να σου ανοιχτεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments