Αθλητισμός

Αργεντινή – Κολομβία 0-2: Πικρό ντεμπούτο για τον Μέσι και την παρέα του (vid)

Αργεντινή – Κολομβία 0-2: Πικρό ντεμπούτο για τον Μέσι και την παρέα του (vid)
Αργεντινή - Κολομβία 0-2: Με το "αριστερό" μπήκε στο Copa America η Αργεντινή, γνωρίζοντας την ήττα από τους Κολομβιανούς.

Αργεντινή – Κολομβία 0-2: Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα για την “αλμπισελέστε” στην πρεμιέρα της στον δεύτερο όμιλο του Copa America. Ο Λιονέλ Μέσι έδειχνε “βραχυκυκλωμένος” και “εξαφανισμένος”, με τους υπόλοιπους να αδυνατούν να… τραβήξουν το κάρο, βλέποντας τους Κολομβιανούς να “καθαρίζουν” το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Η υπεροχή της Κολομβίας ήταν φανερή από το πρώτο μέρος, ωστόσο τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, στο 71ο λεπτό, ο Μαρτίνες, ο οποίος πέρασε στο ματς ένα τέταρτο μετά την έναρξή του λόγω τραυματισμού του Μουριέλ, εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Χάμες, πέρασε σαν σταματημένο τον Σαράβια και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Αρμάνι, ανοίγοντας το σκορ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 81′, ο Μαρτίνες έδωσε στον Λέρμα, αυτός έβγαλε παράλληλη μπαλιά από αριστερά, η άμυνα της Αργεντινής… κοιμήθηκε, ο Ντουβάν Σαπάτα έκανε το 2-0 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η μεν Κολομβία ξεκίνησε δυναμικά την πορεία της στο Copa America, ενώ η δε Αργεντινή προβλημάτισε και μπήκε σε μπελάδες σχετικά με την υπόθεση πρόκριση.

Ο προβληματισμός για την Αργεντινή δεν εντοπίζεται στη δυναμικότητα του ομίλου, που συμμετέχουν επίσης η Παραγουάη και το Κατάρ. Θεωρητικά, εύκολα ή δύσκολα, η παρέα του Μέσι θα προχωρήσει. Όμως, με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το αν θα παρουσιάσει κάτι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, ή θα μείνει άπραγη σε ακόμη μια διοργάνωση.

https://www.youtube.com/watch?v=nuE_fbI9Fws

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Σαράβια, Πεσέλα, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Γκίδο Ροντρίγκες (67′ Γκίδο Πισάρο), Παρέδες, Λο Τσέλσο, Μέσι, Ντι Μαρία (46′ Ντε Πάουλ), Αγκουέρο (79′ Ματίας Σουάρες).

Κολομβία (Κάρλος Κεϊρόζ): Οσπίνα, Μεδίνα, Γέρι Μίνα, Ντάβινσον Σάντσες, Τεσίγιο, Κουαδράδο (64′ Λέρμα), Ουίλμαρ Μπάριος, Ουρίμπε, Χάμες Ροντρίγκες, Μουριέλ (14′ λ.τρ. Ρόγερ Μαρτίνες), Φαλκάο (81′ Ντουβάν Σαπάτα).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments